Κόβεται το "Λόγω TiVis"- Πότε θα παίξει η τελευταία εκπομπή

15.04.2016
Το τελευταίο διάστημα οι φήμες που θέλουν την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, “Λόγω TiVis” να κόβεται πρόωρα και να μη φτάνει μέχρι το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν ολοένα και πληθαίνουν χωρίς να υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Alpha.

Σύμφωνα με πληροφορίες του fthis, ο κύβος ερρίφθη για την εκπομπή και ανακοινώθηκε στην παρουσιάστρια πως ο κύκλος του “Λόγω TiVis” θα ολοκληρωθεί πρόωρα με την τελευταία εκπομπή να μεταδίδεται τη Μεγάλη Τρίτη.

Το πρόωρο κόψιμο οφείλεται στα χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης, τα οποία παρά την περίοδο χάριτος που είχε δοθεί στην παρουσιάστρια και την ομάδα της προκειμένου να τα βελτιωθούν, δεν πήραν την ανιούσα οπότε οι υπεύθυνοι προτίμησαν να την κόψουν.

Στη θέση της εκπομπής θα μεταδίδονται επαναλήψεις σειρών ή ταινίες. Η Καινούργιου είναι σε συζητήσεις με τον σταθμό για το τι θα κάνει την επόμενη τηλεοπτική σεζόν αφού ο σταθμός θέλει να συνεχιστεί η συνεργασία τους, ενώ όσον αφορά τους συνεργάτες της, γίνεται προσπάθεια να απορροφηθούν σε άλλες εκπομπές του σταθμού.