Game of Thrones: Το φινάλε της σειράς πλησιάζει και δε θα σου αρέσει...

15.04.2016
Στις 24 Απριλίου κάνει πρεμιέρα η έκτη σεζόν του Game of Thrones με τους φαν να περιμένουν με αγωνία να δουν τι θα γίνει τελικά με τον Τζον Σνόου, καθώς η παραφιλολογία έχει πλέον κουράσει εδώ και τόσους μήνες σχετικά με το αν ζει ή μάλλον περισσότερο εάν πέθανε και θα αναστηθεί ή όχι.

Μία είδηση που θα δυσαρεστήσει, όμως, το κοινό είναι ότι οι παραγωγοί θέλουν η 8η σεζόν να είναι η τελευταία και μάλιστα, τόσο αυτή όσο και η έβδομη να έχουν λιγότερα επεισόδια.

Μέχρι τώρα όλες οι σεζόν αποτελούνται από συνολικά δέκα επεισόδια. Για την έβδομη και για την όγδοη οι σκέψεις τους είναι να αποτελούνται από οκτώ κι έξι επεισόδια αντίστοιχα αφού δε θα ήθελαν το σενάριο να ξεχειλώσει και να κουράσει το κοινό με αποτέλεσμα να χαθεί το ενδιαφέρον, όπως γίνεται συνήθως σε σειρές που παίζονται για πολλά χρόνια.

Από πλευράς του το HBO ξεκαθαρίζει πως προς το παρόν, όλα αυτά είναι σκέψεις και τίποτα δεν είναι οριστικό.

Εξάλλου, το ιδανικό σενάριο για το δίκτυο θα ήταν η σειρά να συνεχιστεί για πολλά περισσότερα χρόνια γι' αυτό το λόγο αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για κάποιο spinoff ακόμα και αν το Game of Thrones ολοκηρθωθεί σε δύο χρόνια από τώρα.