Η Ελένη πήγε Σαντορίνη & στα social media την έκραξαν άγρια! [photos]

18.04.2016
Σαββατοκύριακο στη Σαντορίνη πέρασε η Ελένη Μενεγάκη και η παρουσιάστρια φρόντισε να γίνει η ίδια... παπαράτσι του εαυτού της!

Φανταζόμαστε ότι οι πραγματικοί παπαράτσι θα την περίμεναν στην αγαπημένη της Άνδρο, αλλά εκείνη τούς την "έσκασε" και πήγε σε έναν άλλον αγαπημένο της προορισμό. Αλλά παραπονο δεν έχουμε. Για ακόμα μία φορά - το είχε κάνει και με το ταξίδι της στη Νέα Υόρκη - το Λενιώ φρόντισε να μάς "βομβαρδίσει" μέσα από τα social media με φωτογραφίες από το ταξίδι της.

Και είναι οι φωτογραφίες που ανέβασε, η μία καλύτερη και π(χ)οιοτερικότερη από την άλλη. Η παρουσιάστρια πλάτη με φόντο την υπέροχη θέα του νησιού, η Ελένη ξάπλα σε μανδράκι, η Ελένη πάλι πλάτη με θέα την καλντέρα. Φωτογραφίες σωστές... καρτ ποστάλ.

Και οι περισσότεροι από τους followers της ενθουσιάστηκαν τόσο πολύ, λες και ήταν ταξίδεψαν οι ίδιοι. Υπήρχαν, όνως κι εκείνοι - που δεν τους λες και λίγους - που δε συμμερίστηκαν τον ενθουσιασμό των υπολοίπων. Και δε δίστασαν να της ρίξουν "τρελό" κράξιμο, που ζει στην... κοσμάρα της (έτσι έγαψαν) ή ότι προκαλεί με τα ταξίδια και την επιδειξη που κάνει, τέτοιους καιρούς.

Το αυτί της Ελένης πάντως δεν ίδρωσε, αφού ανέβασε φωτογραφία και κατά την αναχώρηση της.