Καζάνι που βράζει το YFSF: Οι κόντρες που "άναψαν' φωτιές!

18.04.2016
Μία... ωραία ατμόσφαιρα φαίνεται ότι είναι εκεί στο YFSF, αφού σε κάθε live έχουμε και από μία παρεξήγησ ή ίντριγκα.

Στην πρεμιέρα είχε κάνει άσχημη εντύπωση το γεγονός ότι κανείς από τους παίκτες δεν είχε ψηφίσει τη Ματθίλδη Μαγγίρα, αναγκάζοντας το Σταμάτη Φασουλή σε επόμενο live να τους κάνει αυστηρή παρατήρηση. Κι έπιασαν τόπο όσα τους είπε, αφού στο τελευταίο την ψήφισαν όλο για την εμφάνιση της ως Ρένα Βλαχοπούλου, σπάζοντας κάθε ρεκόρ.

Αλλά τα προβλήματα, προβλήματα. Στο προηγούμενο ο Βαλάντης είχε φύγει έξαλλος για τα τχενικά προβλήματα με τον ήχο, ενώ σε αυτό, είχαμε τα νεύρα του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο ηθοποιός και κριτής δεν αντεξε να τον διακόπτει συνεχώς η Μαρία Μπεκατώρου, με αποτέλεσμα να της κάνει αυστηρή παρατήρηση.

«Έχετε μια μανία να διακόπτετε μόνο εμένα… γιατί; Είμαι χαλαρός και… Όταν με διακόπτετε όμως κάτι γίνεται στο κεφάλι μου και πετάω καμία πατάτα όπως την περασμένη φορά. Γι΄αυτό μην με διακόπτετε σας παρακαλώ! Ευχαριστώ!» είπε φανερά ενοχλημένος.

Η παρουσιάστρια μία αμηχανία την ένιωσε (και πώς να μην, αλλωστε) αλλά με το χαμέγελο τού εξήγησε ότι και η ίδια το παθαίνει αυτό, όταν τη διακόπτουν. Αλλά τα νεύρα του Φιλιππίδη συνεχίστηαν όταν οι υπόλοιποι της κριτικής αστειεύτηκαν με το "κόψιμο".

Αλλά δεν ήταν τα μόνα νευράκια που είχαμε. Στη συνεχεια πρακολουθήσαμε ένα επεισόδιο ανάμεσα στο Φασουλή και το Μουτσινα.

Η ατάκα του Νίκου ότι δεν είναι κανείς του καλά, ενόχλησε τον Φασουλή.

«Ο καθένας τα δικά του (προβλήματα εδώ). Είμαστε τέσσερις δεν είμαστε καλά…» είπε ο Μουτσινάς.

Και ο Φασουλής τον ρώτησε: «Για πες μας εσύ Νίκο που τα ξέρεις όλα... Δεν είσαι καλά; Εγώ είμαι καλά;»

«Όχι Σταμάτη πιστεύω.Όχι Σταμάτη, ποιος είναι; Πες! Είσαι;» επέμεινε ο Μουτσινάς, με τον Φασουλή να το λήγει λέγοντας πως: «Καλά, δεν κερνάω και τη γειτονιά, αλλά εντάξει μια χαρά».