Μαλλιά κουβάρια η Θρασκιά με καλεσμένο της στο Joy!

18.04.2016
Γλυκιά γλυκιά η Ράνια Θρασκιά, αλλά είναι να μην τα πάρει. Και κατάφερε καλεσμένος της, στο Joy να την κάνει να τα πάρει και να τη δούμε να βγάζει φωτιές.

"Μπουρλότο", λέμε την έκανε, ο Κώστας Αποστολάκης όταν η κουβέντα τους πήγε στις γυναίκες και ο ηθοποιός είπε ότι τις γυναίκες τις ενδιαφέρουν μόνο τα λεφτά!

«Η γυναικεία φύση θα σου πει, “καλό παιδί να είναι”! “Το μέγεθος δεν παίζει ρόλο” –που παίζει- “λεφτά δεν θέλω καθόλου”, αλλά μόνο αυτά την ενδιαφέρουν. Όποια γυναίκα πει πως δεν την ενδιαφέρουν τα λεφτά, λέει ψέματα. Τελείωσε! Τα φράγκα μόνο. Θα στο πω εγώ. Άμα δεν έχω λεφτά μπορείς να με κάνεις φίλο σου. Δεν υπάρχει γυναίκα που στο πίσω μέρος του μυαλού της δεν την ενδιαφέρουν τα λεφτά. “Μ΄αρέσει η άνεση θα σου πει! Η αφθονία… αλλά τα λεφτά όχι!”» είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, κάνοντας έξαλλη τη Θρασκιά.

«Είναι διαφορετικό να σου αρέσουν οι ανέσεις, όπως το λες ειρωνικά,και να τα βγάζεις μέσα από τη δουλειά σου, και διαφορετικό να προσδοκάς κάποιος να στα χώσει επειδή σε έχει ερωτευτεί. Εμένα σου λέω πως μου αρέσουν οι ανέσεις, αλλά από τα 19 μου έμαθα να δουλεύω μόνη μου!Γι΄αυτό μην τα γενικεύεις όλα», είπε μεταξύ άλλων κι έξω φρενών η Ράνια