Η Γκαγκάκη έγινε παρουσιάστρια & το "καρφί" που θα συζητηθεί!

18.04.2016
Η Κατερίνα Γκαγκάκη τώρα και παρουσιάστρια. Και μάλιστα, η πρώην διευθύντρια μάρκετινγκ του ΑΝΤ1 έκανε και το ντεμπούτο της στην παρουσίαση, προκαλώντας αίσθηση.

Όχι για το ταλέντο της στην παρουσιάση (αυτό άλλωστε δεν το είδαμε για να το κρίνουμε) αλλά για την ατάκα/ταβανόπροκα που εστειλε προς συγκεκριμένο παραλήπτη, αρσενικούς γένους!

Το πρωί της Δευτέρας, στο Happy Day, έδειξαν πλάνα από την παρθενική εμφάνιση της παρουσιάστριας πλέον Κατερίνας, στο νέο talent show της Κύπρου, «Rising Star» με κριτές τους: Sunny Μπαλτζή, Λάμπη Λιβιεράτο και Πέτρο Πολυχρονίδη.Κι εμείς μείναμε με το στομα ανοιχτό, όταν ακούσαμε την ατάκα της στον πρόλογο.

«Η αλήθεια είναι ότι μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο ότι κάθομαι εδώ. Το ότι στέκομαι εδώ σημαίνει μόνο ένα πράγμα. Ποτέ μη λες ποτέ. Έχω πει με όλους τους τρόπους και σε όλους τους τόνους ότι αυτό δεν θα το κάνω. Είχα πει ότι ποτέ δεν θα παρουσιάσω», είπε στην έναρξη της εκπομπής, ενώ λίγο αργότερα με αφορμή ένα κομμάτι έστειλε το δικό της μήνυμα όλο νόημα: «Δράττομαι της ευκαιρίας να δώσω ένα μήνυμα σε κάποιους που μας βλέπουν, σε κάποιον που μας βλέπει: “Σ’ αγάπησα λιγάκι, μα σε βαρέθηκα πια”. Δεν πειράζει. Και τώρα εδώ στην Κύπρο νέα πράγματα».