Πάνια: Παρήγγειλε Καρβέλα & η αμήχανη αναφορά στον πρώην μετά από καιρό! [vds]

20.04.2016
Μπορεί επίσημα να μην έχουν επιβεβαιώσει τις φημες ότι έχουν χωρίσει, όμως, τους τελευταίους μήνες βουίζει ο τόπος ότι η Αννίτα Πάνια και ο Νίκος Καρβέλας δεν είναι πια μαζί.

Μάλιστα, δημοσιεύματα τούς θέλουν να εχουν κιόλας προχωρήσει - με διακριτικότητα - τη ζωή τους. Πάντως, τόσο από την Πάνια όσο και από τον Καρβέλα πολύ δύσκολα θα μάθουμε τι συμβαίνει, αφού είναι από τους ανθρώπους που δε μιλούν ποτέ δημοσίως για προσωπικά θέματα.

Ωστόσο, το βράδυ της Τρίτης (19/4) η Αννίτα για πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό αναφέρθηκε στον εν διαστάσει - πάντα σύμφωνα με τα δημοσιεύματα - σύζυγό της. Και η αναφορά αυτή ούτε απαρατήρητη μα ούτε και ασχολίαστη περνά.

Στο Parole ο Νίκος Σαμοϊλης - οι φήμες λένε ότι έχει αναπτύξει μία τρυφερή σχέση με την παρουσιάστρια - εξηγούσε τα νέα μέτρα - φωτιά που φέρνει η κυβέρνηση. Και μέτρα, μέτρα ήρθε στο μυαλό της Αννίτας ένα παλιό, αλλά κλασικό και... επίκαιρο τραγούδι του Καρβέλα το "Μέτρα".

Μάλιστα, η Πάνια ζήτησε από τον Δημήτρη Κοργιαλά να παίξει το τραγούδι, που όπως είπε, ξεκίνησε ως ερωτικό, αλλά ταιριάζει με την περίσταση. Η, δε, αμηχανία της όταν αναφέρθηκε στο συνθέτη, αλλά και όταν έπαιζε το κομμάτι, ήταν παραπάνω από έκδηλη.

«Έχει γραφτεί πριν από είκοσι χρόνια, το οποίο είχε ξεκινήσει ως ερωτικό τραγούδι. Το είχε γράψει ο συνθέτης, Νίκος Καρβέλας και τελικά νομίζω είναι το πιο επίκαιρο τραγούδι της εποχής», είπε χαρακτηριστικά.