Σκορδά - Μαστροκώστα: Οι αποκαλύψεις για τα παιδιά τους, που θα σχολιαστούν

20.04.2016
Καλεσμένη τη Γωγώ Μαστροκώστα είχαν την Τετάρτη (20/4) στο Πρωινό. Και η Φαίη Σκορδά, με τον Γιώργο Λιάγκα είχαν μία άκρως ενδιαφέρουσα συζήτηση με την καλεσμένη.

Μίλησαν για πολλά, ωστόσο είχε ενδιαφέρον η κουβέντα όταν πήγε στα παιδιά τους και στις παπαράτσι φωτογραφίες Η Μαστροκώστα και ο σύζυγος της, Τραϊανός Δέλλας είναι από τα διάσημα ζευγάρια, που δε θέλουν να φαίνεται η κόρη τους Βικτόρια στα περιοδικά. Ουτε καν με pixels. Ο Λιάγκας με τη Σκορδά, από την άλλη, αν και στις αρχές είχαν απαγορεύσει στα περιοδικά να δημοσιεύουν φωτογραφίες των παιιδών, τον τελευταίο καιρό τα βλέπουμε κανονικά, πάντα όμως με τα προσωπάκια τους καλυμμένα.

Και με αφορμή την κουβέντα που είχαν με τη Μαστροκώστα, το ζευγάρι αποκάλυψε για ποιο λόγο πλέον επιτρέπει στους φωτογράφους να απαθανατίζουν τα παιδιά τους.

Η Μαστροκώστα, λοιπόν, αποκάλυψε ότι δε θέλουν να φαίνεται η κόρη τους, όμως, τώρα που εκείνη έχει μεγαλώσει, διαμαρτύρεται που οι γονείς της την "κόβουν" και αναρωτιέται αν δεν είναι όμορφη γι αυτό και δεν επιτρέπουν να τη φωτογραφίζουν.

Τότε, η Σκορδά αποκάλυψε ότι για το λόγο αυτό αποφάσισαν να επιτρέπουν στους φωτογράφους να απαθανατίζουν τα παιδιά τους. Όταν, δηλαδή, ο μικρός Γιάννης διαμαρτυρήθηκε γιατί δε φωτογραφίζουν κι εκείνον.

«Εμείς γι’ αυτό σταματήσαμε το καθόλου. Γιατί λέγαμε στους φωτογράφους “Όχι ο Γιάννης” και μας έλεγε “Γιατί όχι εγώ;”» είπε η Φαίη. Και ο Λιάγκας πρόσθεσε: «Όταν μοιραία μας πετυχαίνουν και δεν τσακωνόμαστε, τους λέμε “Βγάλτε και με τον Γιάννη μία”».

Ιδού η ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσα συζήτηση, που θα σχολιασθεί: