Έπεσε το παραβάν κι έμεινε τσίτσιδη on air η Σκορδά! [vds]

21.04.2016
Καλεσμένη την Γωγώ Μαστροκώστα ειχαν την Τετάρτη (20/4) στο Πρωινό, όπου μεταξύ άλλων παρουσίασε και κομμάτια από τη νέα κολεξιόν της.

Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά θέλοντας να τιμήσει την καλεσμένη της, πέρασε ίσω από το παραβάν προκειμένου να βάλει κι εκείνη ένα ρούχο και να μας το δείξει στην εκπομπή. Κι εκεί, έγινε το απίστευτο ατύχημα, που έκανε τους πάντες στο πλατό να "λιώσουν" στο γέλιο!

Ένα δυνατό "μπαμ" που ακούστηκε, αναστάτωσε τους πάντες, κάνοντας τη Μαστροκώστα να στραφεί προς το μέρος που ακούστηκε ο ήχος και στη συνέχεια να ξεσπάσει σε γέλια. Όπως εξήγησε αμέσως, η καλεσμένη του Πρωινού, το κοινό μόλις είχε χάσει το καλύτερο ατύχημα: Το παραβάν που άλλαζε η Φαίη, έπεσε κάτω και η παρουσιάστρια έμεινε τσίτσιδη! Κανονικά.

Για καλή τύχη της Σκορδά και σίγουρα για κακό των τηλεθεατών, οι κάμερες εκείνη την ώρα δεν ήταν στραμμένες προς το μέρος της κι έτσι δεν κατέγραψαν το επίμαχο πλάνο, που θα έμενε στην τηλεοπτική ιστορία!

«Φαίη είσαι καλά; Έχετε χάσει το ωραιότερο ατύχημα έχω να σας πω!» είπε η Μαστροκώστα, η οποία δε μπορούσε να σταματήσει να γελάει.

Μετά από λίγο ήρθε και η Φαίη, κόκκινη από ντροπή, εξηγώντας κι εκείνη τι είχε συμβεί

«Εκεί που είμαι πίσω από το παραβάν, οι κάμερες όλες, πέφτει το παραβάν κι εγώ είμαι τσίτσιδη!», είπε γελώντας.