Αποκάλυψη από Πρωινό: Δεν χωρίζει πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz!

21.04.2016
Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν λίγες μέρες η είδηση ότι χωρίζει πασίγνωστο και αγαπημενο ζευγάρι της showbiz, μετά από 5 χρόνια σχέσης!

Το δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας έκανε αμέσως το γύρο του διαδικτύου, και όλοι ξαφνιάστηκαν για το χωρισμό της Έλλης Κοκκίνου με το Γιωργο Μπόγρη. Αν και ετούτη δεν είναι η πρώτη φορά, που φήμες θέλουν το ζευγάρι να τραβά χωριστούς δρόμους.

Έχουν κυκλοφορήσει και στο παρελθόν ανάλογες φήμες, που όμως είχαν διαψευσθεί πανηγυρικά.

Και πανηγυρικά διαψεύδονται κι ετούτη τη φορά, αφού η αλήθεια απέχει πολύ από τα δημοσιεύματα. Γιατί, σύμφωνα με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στο ζευγάρι, δεν υπάρχει καμία κρίση και ότι η σχέση και ο έρωτας τους αποδεικνύονται πιο δυνατά από την απόσταση που τους χωρίζει.

Άλλωστε, ο νεαρός μπασκετμπολίστας ζει στην Ισπανία και δεν είναι εύκολο να είναι μαζί όσο θα ήθελαν. Μάλιστα, τις τελευταίες φήμες διέψευσε και ο Άρης Καβατζίκης στο Πρωινό, την Πέμπτη (21/4).

Σε ανύποπτο χρόνο κι ενώ η παρέα συζητούσε άλλο θέμα, ο δημοσιογράφος, είπε ότι έχει μία ειδησούλα, ότι δηλαδή δεν χωρίζουν Κοκκίνου - Μπόγρης, τονίζοντας ότι είναι μαζί