Η Ελένη "ροκανίζει" την Καινούργιου & προκαλεί θύελλα σχολιασμού!

22.04.2016
Μπορεί το Λόγω TiVis να μην "κόβεται" τη Μεγάλη Εβδομάδα, όπως ακουγόταν αρχικά, και να βγάζει τη σεζόν, όμως, δε μπορούμε να πούμε ότι η Κατερίνα η Καινούργιου διανυει στον Alpha και την καλύτερη περίοδο.

Και μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να στηρίζει ανοιχτά τη νεαρή παρουσιάστρια και πριν λίγες μέρες μόνο σαμπάνιες δεν άνοιξε για το μη "κόψιμο" του Λόγω TiVis, όμως, αυτή την εβδομάδα κυρίως, η "βασίλισσα" του καναλιού κάνει μία προκλητική... εισβολή στην εκπομπή της Καινούργιου!

Τις τελευταίες μέρες, η εκπομπή της Ελένης καθυστερεί να τελειώσει. Και όταν λέμε "καθυστερεί' δεν εννοούμε μερικά λεπτά. Για να καταλάβεις, την Πέμπτη (21/4) η Ελένη "έφαγε" από την εκπομπή της Καινούργιου 45 ολόκληρα λεπτά, με αποτέλεσμα η παρέα του Λόγω ΤiVis να βγει στον αέρα μόλις για μία ώρα!

Η "εισβολή" αυτή έχει προκαλέσει αίσθηση, σχόλια και απορίες, πώς η Καινούργιου αντέχει τέτοιο προκλητικό "ροκάνισμα". Δε λέμε, "ανέχεται", διότι εκείνη που της τρώει την ώρα, είναι η Μενεγάκη. Οπότε θέλοντας και μη, το... ανέχεσαι!

Η Ελένη, βέβαια, ως γάτα που είναι και παλιά καραβάνα, ξέρει πολύ καλά πώς να "χρυσώσει" το χάπι της Κατερίνας. Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε φορά τη βγάζει στην εκπομπή της, ενώ τις προάλλες άφηνε υποννούμενα για τα ευχάριστα νέα στη ζωή της, που όμως, δεν τα μοιράζεται μαζί της από την αρχή.

Ωστόσο, το "ροκανισμα" αυτό δε μένει ασχολίαστο από κανέναν. Μάλιστα, στα "Καλημερούδια" η Ντορέττα Παπαδημητρίου απόρησε - εύλογα - πώς είναι δυνατόν να καθυστερείς 45 ολόκληρα λεπτά!

Ο Δημητρης Μηλιόγλου τής εξήγησε ότι δεν είναι η Ελένη Μενεγάκη, δεν έχει τετραετές συμβόλαιο, ενώ έβγαλε το καπέλο στα παιδιά και την Κατερίνα για τον τρόπο με τον οποίο χειρίζονται αυτή την ιστορία της καθυστέρησης