Η έμμεση απάντηση της Ελένης για τις καθυστερήσεις εις βάρος της Καινούργιου

22.04.2016
Πολύς λόγος και ποικίλα σχόλια έχουν προκαλέσει οι μεγάλες καθυστερήσεις της Ελένης Μενεγάκη εις βάρος της Κατερίνας Καινούργιου. Αυτή την εβδομάδα μάλιστα, οι καθυστερήσεις είναι καθημερινές, ενώ την Πέμπτη (21/4) "έφαγε" από το Λόγω TiVis 45 ολόκληρα λεπτά!

Κι εκεί που όλοι περιμέναμε να δούμε την Παρασκεύη (22/4) πόσο χρόνο θα "φάει" από την Καινούργιου, η Ελένη με το "χαίρεται" στο κοινό, φρόντισε να ενημερώσει τους συνεργάτες της ότι σήμερα θα φυγουν και νωρίτερα. Και με ένα αρκετά ενοχλημένο ύφος έδωσε έμμεση απάντηση στις μεγάλες καθυστερήσεις εις βάρος του Λόγω TiVis που ακολουθεί

«2 με 2:30 θα με αφήσετε να τελειώσω το παιχνίδι. Πριν και μετά είμαστε μαζί. Τέσσερις παρά πέντε έχουμε φύγει πρώτοι, έχουμε κλειδώσει το στούντιο και τρέχουμε!», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε με νόημα κοιτώντας την κάμερα: «Αγάπη δίνουμε κάθε μέρα και μας δίνουν βεβαίως. Γιατί είπαμε, αγάπη δίνεις και επιστρέφει και επιστρέφει πολλαπλή».

Τώρα, δεν ξέρουμε αν η παρουσιάστρια αποφάσισε να τηρήσει τα χρονοδιαγράμματα ή παίζει το ρόλο του που είναι... Παρασκευή!