Game of Thrones: Η πρεμιέρα της 6ης σεζόν χάλασε κόσμο... [spoilers]

25.04.2016
Το πολυαναμενόμενο πρώτο επεισόδιο της 6ης σεζόν του Game of Thrones προβλήθηκε χθες Κυριακή 24 Απριλίου και η σειρά για μία ακόμα φορά έκανε τον κακό χαμό με το hashtag #GameOfThrones να παραμένει τις τελευταίες ώρες στα πρώτα δέκα trends στο Twitter παγκοσμίως.

Τελικά το τι παίζει με τον Jon Snow δεν το μάθαμε χθες παρά μόνο είδαμε το άψυχο σώμα του να το φυλάει ο Ser Davos. Τώρα το αν θα αναστηθεί σε επόμενο επεισόδιο, μένει ένα μυστήριο και αν μη τι άλλο το HBO έχει "παίξει" με άριστα δέκα το συγκεκριμένο χαρτί του εδώ και ένα χρόνο τώρα.

Τώρα τι άλλο είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο; Η απάντηση στην επομενη -γεμάτη spoilers- σελίδα οπότε κλικάρεις με δική σου ευθύνη εάν δεν το έχεις δει ήδη το νέο επεισόδιο.

Στο νέο επεισόδιο με τίτλο «Η κόκκινη γυναίκα» αποκαλύφτηκε η ταυτότητα της Melisandre, της ηλικιωμένης γυναίκας, της οποίας το κολιέ φαίνεται να είναι εκείνο που δεν επιτρέπει να αποκαλυφθεί η πραγματική της ηλικία.

Μην ξεχνάμε ότι σε αυτή οι φαν της σειράς έχουν εναποθέσει όλες τις ελπίδες τους για την ανάσταση του Jon Snow αφού με τα μαγικά της θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο.

Επίσης, στο πρώτο επεισόδιο της έκτης σεζόν είδαμε τη δολοφονία των Doran και Tristane Martell από την Ellaria Sand, ενώ η Sansa κι ο Theon δραπέτευσαν από τα τείχη του Winterfell με τη βοήθεια της Brienne.

Τέλος, η Cersei σχεδιάζει το πώς θα πάρει την εκδίκησή της για όλα όσα έπαθε στην πέμπτη σεζόν.