Λιάγκας: Φέρνει καλεσμένο - έκπληξη στο Πρωινό που θα συζητηθεί! [photo]

26.04.2016
Τις τελευταίες μέρες, ο Γιώργος Λιάγκας απουσιάζει από το Πρωινό, καθώς έχουν απεργία οι δημοσιογράφοι. Ωστόσο, ο παρουσιαστής δεν κάθεται και δουλεύει για λογαριασμό της εκπομπής.

Και για του λόγου το αληθές, αυτές τις μέρες έκλεισε για το Πρωινό έναν καλεσμένο – έκπληξη. Μεγάλη έκπληξη, λέμε, αφού σπάνια τον βλέπεις σε τηλεοπτικές εμφανίσεις και πολύ περισσότερο σε πρωινάδικα.


Μάλιστα, ο Λιάγκας – μες στην τρελή χαρά για την επιτυχία αυτή – ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφία με τον καλεσμένο του, που δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Νταλάρα. Και υποσχέθηκε στον κόσμο ότι ο σπουδαίος καλλιτέχνης θα μιλήσει για ΟΛΑ.


Πριν λίγες μέρες, ένα επεισόδιο με το Νταλάρα και τη σύζυγό του, Άννα η οποία τού απαγόρευσε να μιλήσει στις κάμερες για το Νότη Σφακιανάκη, είχε σχολιαστεί καυστικά από το Πρωινό. Αν και ο Λιάγκας “συμπαραστάθηκε” στον τραγουδιστή, καθώς κι εκείνος – όπως είπε - “τρώει” παντόφλα από τη Φαίη Σκορδά. Επίσης, ο παρουσιαστής έχει αποκαλύψει ότι με το Νταλάρα τούς ενώνει η αγάπη για τη θάλασσα και τα φουσκωτά