Απίστευτο σκηνικό: Μοναχοί φυγάδευσαν την Ελένη με τον Παντζόπουλο!

26.04.2016
Σκληρή “μάχη” φαίνεται ότι δίνουν καθημερινά οι παπαράτσι, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα καλό και αποκλειστικό πλάνο της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Ειδικά, τον πρώτο καιρό της σχέσης τους, “έπεφταν” κορμιά για μία αποκλειστικότητα του πιο πολυσυζητημένου ζεύγους της showbiz.


Για τη μοναδική περίπτωση της Ελένης Μενεγάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, “Αποκλειστικά” ο φωτογράφος, Άγγελος Λίνγκας και ήτο ιδιαίτερα αποκαλυπτικός και κατατοπιστικός, περιγράφοντας μάλιστα ένα απίστευτο σκηνικό με πρωταγωνιστές το ζευγάρι, τους παπαράτσι και τους μοναχούς Μονής της Άνδρου!


«Έτρεξα από το λόφο, μπήκα στο αυτοκίνητο μου και την ώρα που πήγα να ακολουθήσω με το αυτοκίνητο, βλέπω έναν καλόγερο που οδηγεί ένα κλαρκ, με μια δεξαμενή μπροστά και μου κλείνει τον δρόμο και μου λέει "Μισό λεπτό γυρίζω". Αφήνει το κλαρκ στην είσοδο, δεν μπορούσα εγώ να πάω πουθενά κι έφυγε. Χαμογέλασα, κατέβηκα και μόλις ξεκίνησα να περπατώ για να δω που είχε πάει ο Μάκης, πετάγεται ένας άλλος μοναχός μπροστά μου και μου λέει: "Μη! Χωρίς την ευχή του γέροντα δεν τραβάμε φωτογραφίες”


Ο γνωστός φωτογράφος αναφέρθηκε και στις στιγμές που οι φωτορεπόρτερ τη «στήνουν» στα Άχλα για να πετύχουν την Ελένη στην παραλία.

«Δεν θα το έλεγα ότι μας βλέπει. Τουλάχιστον εμένα. Υπάρχει ένα άτομο που την παρενοχλεί αλλά δεν θέλω να πω το όνομά του. Τον ξέρουμε ποιος είναι, ο οποίος πηγαίνει επί τούτου πολύ κοντά. Αντιδρά η Ελένη, αντιδρά και ο Μάκης. Εγώ δεν θέλω να κάνω τέτοια πράγματα. Θέλω να είμαι πολύ μακριά, να μη με βλέπει καθόλου», είπε.