"Τα πήρε" ο Ουγγαρέζος με τη Σκορδά: "Τι ήθελα και ήρθα" [vds]

26.04.2016
Στο “Πρωινό” εμφανίστηκε σήμερα ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος έκατσε στο πλευρό της Φαίης Σκορδά, αλλά δε χρειάστηκε πολλή ώρα για να βγουν τα μαχαίρια μεταξύ των δύο παρουσιαστών.

Ο λόγος; Η selfie του Βασίλειου Κωστέτσου και του Τρύφωνα Σαμαρά που ανέβηκε στο προφίλ του πρώτου με τους δύο να ποζάρουν στην Ειδομένη μπροστά από τους πρόσφυγες που έχουν κυριολεκτικά “ξεμείνει” εκεί, αφού δεν μπόρεσαν να περάσουν τα σύνορα.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν καταπέλτης κι είπε «είναι τουλάχιστον εκμετάλλευση και είναι κρίμα, είναι ατόπημα» για να πάρει απάντηση από τη Φαίη:

«Δεν μπορώ να έχω άποψη και το θεωρώ εξίσου άσχημο να κρίνεις και να λες ότι είναι εκμετάλλευση, Δημήτρη. Το πώς αισθάνεται κάποιος δεν μπορείς να το κρίνεις».

Ωστόσο, ο Ουγγαρέζος δεν πτοήθηκε και συνέχισε:

«Δεν βλέπω κανένα συναίσθημα εδώ, βλέπω duck face. Υπάρχει ξεκάθαρη εκμετάλλευση. Να πάω κι εγώ σε έναν χώρο που πονούν άνθρωποι και να πω: “Κοιτάξτε πόσο καλά είμαι εγώ γιατί έρχομαι από τη μεγάλη μου επιτυχία στο Πρωινό, αλλά υπάρχει κι αυτή η ζωή… Κοιτάξτε πίσω”»

Η διαφωνία των δύο συνεχίστηκε έντονη και ο Ουγγαρέζος απηύδησε σε κάποια φάση κι είπε στην παρουσιάστρια: “Τι ήθελα και ήρθα”.