Οι "Μάγισσες" επιστρέφουν στη μικρή οθόνη;

27.04.2016
Για οκτώ συνεχόμενες τηλεοπτικές σεζόν οι αδελφές Χάλιγουελ είχαν μαγέψει το τηλεοπτικό κοινό και όπως φαίνεται, δεν αποκλείεται να επιστρέψουν πιο ισχυρές από ποτέ στο προσεχές μέλλον στη μικρή μας οθόνη.

Σε συνέντευξή της η Χόλι Μαρί Κομπς, η οποία υποδυόταν την Πάιπερ Χάλιγουελ, δήλωσε πως στο CBS εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψουν “Οι Μάγισσες” με νέα επεισόδια και με τις τέσσερις πρωταγωνίστριες -Σάνεν Ντόχερτι, Χόλι Μαρί Κομπς, Αλίσα Μιλάνο και Ρόουζ Μακ Γκάουαν- στις επάλξεις.

Η τελευταία πληροφορία είναι αυτή που θα χαροποιήσει περισσότερο τους φαν αφού συνήθως στα reboot οι υπεύθυνοι χρησιμοποιούν ολοκαίνουριο καστ προς απογοήτευση των φαν.

Ωστόσο, όπως φαίνεται, στην περίπτωση των “Μαγισσών” κάτι τέτοιο δε θα συμβεί αφού το δίκτυο φέρεται να θέλει τις αρχικές πρωταγωνίστριες.

Μένει να δούμε εάν όλα τα παραπάνω θα γίνουν πράξη. Να θυμίσουμε ότι και το 2013 είχε γίνει μια απόπειρα για reboot της σειράς με νέες πρωταγωνίστριες, αλλά ναυάγησε πριν καν πάρει το πράσινο φως.