Λιάγκας: "Για μένα είχε πει πως εχω έξι μηνες καριέρα στην τηλεόραση"

23.05.2016
Με αφορμή την αυστηρή κριτική της Αφροδίτης Γραμμέλη και της Ντέπυ Γκολεμά στον Λάκη Λαζόπουλο μετά την προβολή του τελευταίου “Αλ Τσαντίρι Νιουζ”, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε με τη σειρά του το δικό του σχόλιο μέσα από το “Πρωινό”.

«Η Γκολεμά, πριν από 20 χρόνια που είχα ξεκινήσει την καριέρα μου, είχε πει ότι “προβλέπω ότι αυτός ο άθλιος θα έχει έξι μήνες καριέρα στην τηλεόραση”. Έχουν περάσει 20 χρόνια. Όταν ο καθένας βγάζει την κακία του και αποδεικνύεται ότι όλοι αυτοί που έχει βρίσει ο καθένας κάνουν 20 χρόνια καριέρα».

«Ο κόσμος αποφασίζει και όχι η οποιαδήποτε Γκολεμά, την οποία εκτιμώ, σημαίνει ότι δεν έχει δίκιο. Το ότι δεν αρέσω στη Γκολεμά είναι δικαίωμά της, εμένα μου αρέσει η κριτική της. Ότι είπε η Γκολεμά ότι θα κάνει 13% ο Λάκης, δε σημαίνει ότι θα κάνει 13% ο Λάκης. Υπάρχουν και κάποια δεδομένα. Ο Λάκης κάποτε έκανε 60%. Τώρα, αν εξαιρέσεις το “Ράδιο Αρβύλα” που κάνει κάθε εβδομάδα 40%, όλες οι εκπομπές -και εμείς ακόμα έχουμε πέσει- έχουν πέσει τα νούμερα μας. Υπάρχει μια πτώση της τηλεθέασης γενικότερα».

Και συνέχισε:

«Γιατί δε λέει καμία από τις δύο όμως ότι την Τρίτη είχε ΑΕΚ- Ολυμπιακός Τελικό και το είδαν όλοι; Εγώ δέχομαι ότι ο Λάκης έχει μια μανία υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ και την έχει πληρώσει. Άλλο όμως αυτό και άλλο η τηλεθέαση. Έκανε 28%. Αν είναι μικρό νούμερο με Τελικοό κυπέλλου απέναντι, τι να πω...».