"Βόμβα": Τo Epsilon έδιωξε τη Μελέτη!

24.05.2016
Αυτή και αν είναι τηλεοπτική βόμβα, που “έσκασε” το πρωί της Τρίτης (24/5). Τέλος η Ελεονώρα Μελέτη από το Epsilon και το διαζύγιο είναι απόφαση του καναλιού! Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή του σταθμού, Πρωινούλι.

«Η Ελεονώρα Μελέτη δεν ανήκει πια στο δυναμικό του Epsilon. Σύμφωνα με πληροφορίες μας η Ελεονώρα δε θα βρίσκεται από σήμερα στην οικογένεια του Epsilon. Το κανάλι κατήγγειλε τη σύμβαση και έληξε τη συνεργασία του με την παρουσιάστρια» αποκάλυψαν χαρακτηριστικά.

Βέβαια, η αλήθεια είναι, ότι η απόφαση του καναλιού δεν μάς έριξε και από τα σύννεφα. Τις τελευταίες μέρες είχε ξεσπάσει μία κόντρα της παρουσιάστριας με το κανάλι και συγκεκριμένα με το Μένιο Φουρθιώτη. Ο λόγος είναι μία συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΕΓΩ, το οποίο κυκλοφόρησε τις μέρες που τα περιοδικά απαγόρευσαν από τα υπόλοιπα Μέσα να αναπαράγουν το υλικό τους.

Το Epsilon αντέδρασε άμεσα στην απαγόρευση, ζητώντας να μην κυκλοφορήσει. Αυτό προκάλεσε την αντίδραση της Μελέτη, η οποία με δημόσια επιστολή της προς το κανάλι, αλλά και το περιοδικό, ζητούσε να κυκλοφορήσει η συνέντευξή της, καθώς στο συμβόλαιο της με το σταθμό δεν υπάρχει συμφωνία που δεν της επιτρέπει να μην παραχωρεί συνεντεύξεις στα εν λόγω έντυπα.

Βέβαια, όταν είχε υπογράψει το συμβόλαιο, δεν υπήρχαν οι απαγορεύσεις από τα περιοδικά. Επίσης, πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν αρνητικά τη στάση της Ελεονώρας, αφού ηθικά θα έπρεπε να συνταχθεί με την κοινή γραμμή του καναλιού. Και αυτό το σημείο ήταν που έφερε τη ρήξη με το κανάλι, που αποδείχθηκε και οριστική.

Εξάλλου, πριν λίγους μήνες οι δύο πλευρές και πάλι είχαν κόντρα, όταν η Μελέτη είχε στείλει εξώδικο στο Epsilon για το δελτίο ειδήσεων. Τότε, το θέμα είχε λυθεί, αλλά μάλλον το γυαλί είχε ραγίσει και τώρα έσπασε για τα καλά.