Ντορέττα & Συνατσάκη: Θα παρουσιάσουν μαζί εκπομπή;

25.05.2016
Φέτος η Ντορέττα Παπαδημητρίου έκανε την έκπληξη κι απέδειξε πως μπορεί να τα βγάλει πέρα μια χαρά στην ομολογουμένως απαιτητική πρωινή ζώνη αφού τα “Καλημερούδια” ε'ιχαν κερδίσει το δικό τους κοινό.

Η εκπομπή μας αποχαιρέτησε πρόωρα τη Μεγάλη Εβδομάδα και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στον αέρα έχει μείνει ανοικτό και θα εξαρτηθεί από το τι θα γίνει τελικά με το Mega.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, η Ντορέττα Παπαδημητρίου ερωτήθηκε εάν έχει συμβόλαιο με τον σταθμό και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

"Όχι. Η σύμβασή μου τυπικά λήγει στο τέλος της σεζόν. Και μετά από συζήτηση θα ανανεωνόταν για του χρόνου. Όμως, δεν δεσμεύομαι για του χρόνου."

Δεν έκρυψε πως την έχουν προσεγγίσει και άλλα κανάλια για την ερχόμενη σεζόν:

"Μου έχουν κάνει κρούσεις κι άλλα κανάλια για δουλειά. Αλλά αυτή τη στιγμή που μιλάμε, έχουμε δώσει ένα μικρό περιθώριο χρόνου να δούμε τι θα γίνει με το Mega. Αν οι εξελίξεις δεν είναι ευχάριστες, οπωσδήποτε και εγώ θα συζητήσω κάτι άλλο και θα κοιτάξω να βρω μια δουλειά."

Τέλος, με την καλή της φίλη Μαίρη Συνατσάκη θα ήθελε να παρουσιάσει μαζί εκπομπή; Έχουν δεχτεί τέτοια πρόταση από κάποιο σταθμό;

"Επισήμως δεν μας το έχουν προτείνει ποτέ, είναι η αλήθεια, αν εξαιρέσεις τον ελληνικό τελικό της Eurovision, που ήταν η μοναδική μας συνεργασία. Αλλά θα ήταν και πρακτικά δύσκολο, η Μαίρη είχε συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1, εγώ ήμουν στο Mega. Φυσικά και θα θέλαμε να δοκιμάσουμε να κάνουμε κάτι μαζί και σε συζητήσεις που κάνουμε με ανθρώπους της δουλειάς πολλές φορές μας λένε ‘εσείς που ταιριάζετε τόσο πολύ, να κάνετε μαζί κάτι’. Μακάρι να προκύψει κάποια στιγμή. Αν μη τι άλλο θα ήταν μια εκπομπή που σίγουρα θα είχε πλάκα!"