Αυλαία για το Λόγω Tivis: Πως αποχαιρέτησε η Καινούργιου τους τηλεθεατές

27.05.2016
Με ανεβασμένη διάθεση και χωρίς συγκίνηση και δάκρυα (τουλάχιστον on air) αποχαιρέτησε η Κατερίνα Καινούργιου κι η παρέα της το τηλεοπτικό κοινό αφού το Λόγω TiVis έριξε σήμερα Παρασκευή 27 Μαΐου τίτλους τέλους.

Η παρουσιάστρια αφού ξεκαθάρισε ότι δεν το βλέπει σαν κόψιμο, αλλά ότι “ένα όμορφο ταξίδι φτάνει στο τέλος του λίγο νωρίτερα” ευχαρίστησε αφενός τους υπευθύνους του σταθμού που της εμπιστεύθηκαν για πρώτη φορά φέτος τη θέση της “κεντρικιάς” αφετέρου τους συνεργάτες της για την εξαιρετική δουλειά που έκαναν και την εργατικότητά τους.

Δεν έκρυψε πως στην αρχή της σεζόν είχε ενδοιασμούς όταν πληροφορήθηκε ότι θα συνεργαστεί με νέα παιδιά, αλλά μαζί τους ένιωσε ασφάλεια, τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στα μελλοντικά τους βήματα, ενώ άφησε το παραθυράκι ανοικτό για να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι τους.

Το μεγαλύτερο "ευχαριστώ", όμως, το απηύθυνε στο κοινό που στήριξε την όλη προσπάθεια, κάτι που ήταν ξεκάθαρο, όπως είπε η Καινούργιου φαινόταν και από τα σχόλια στα social media.

Εξάλλου, όπως τόνισε, μπορεί να ευτυχισμένη που ανήκει εδώ και έξι χρόνια στο δυναμικό του Alpha, όμως, η φετινή χρονιά ήταν ένα βήμα πιο μπροστά για την ίδια κι είναι ευγνώμων για τη στήριξη που είχε από τους τηλεθεατές σε μία ζώνη ιδιαίτερα ανταγωνιστική, όπως η απογευματινή όπου έπαιζε το Λόγω TiVis.