Στα άκρα η κόντρα Μελέτη - Φουρθιώτη: Η πληρωμένη απάντηση του Μένιου

30.05.2016
Κόντρα δίχως τέλος, φάινεται ότι είναι αυτή που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ελεονώρα Μελέτη και το Epsilon, μετά το άδοξο τηλεοπτικό τους διαζύγιο.

Η παρουσιάστρια, μετά την ανακοινωση του διαζυγίου, μέσα από εκπομπή του καναλιού, δε σταματά ανεβάζει στα social media μηνύματα και σπόντες όλο νόημα, με αποδέκτες τόσο το κανάλι, όσο και τον Μένιο Φουρθιώτη.

Μάλιστα, σε μία από τις αναρτήσεις της η Μελέτη σχολίασε ειρωνικά πώς θα το μάθαινε περισσότερος κόσμος αν η ανακοίνωση του διαζυγίου γινόταν από τη λαϊκη αγορά, εννοώντας ότι δε βλέπει κανείς την εκπομπή, Πρωινούλι.

Και λίγες μέρες μετά, ήρθε η πληρωμένη απάντηση του Φουρθιώτη

«Εμείς εδώ στα αποκαλυπτικά και στο Έψιλον είμαστε μία οικογένεια όλοι εδώ. Θέλω να πω λοιπόν κάτι που έχει στιγματίσει την ιστορία μας και το γνωρίζουμε. Πολλές φορές λοιπόν πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή μας και τα γνωρίζετε κυρίες και κύριοι, είναι καταστάσεις που μας θυμίζουν ιστορικά και θρησκευτικά γεγονότα. Θέλω να πω γιατί έχουμε αρχίσει να μιλάμε για ζώα, φίδια, οχιές και άλλα, θέλω να πω και να θυμίσω. Θυμάστε γιατί κρεμάστηκε ο Ιούδας; Για τριάντα αργύρια. Αν το ψάξεις λοιπόν, μέχρι τώρα ίδιο αποτέλεσμα είναι σε προδίδουν για τριάντα αργύρια» είπε.

Και κατέληξε: «Πολλές φορές οι συμφωνίες που διατυπώνονται στα συμβόλαια π.χ αν έχεις κάνει κάποιο συμβόλαιο εσύ με τον Παντελή και κάποιος το στείλει σε εμένα. Εσύ δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να έχεις εμμονή μαζί μου;»

Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε