Γερμανού για Μουτσινά: "Έχω κάνει και εγώ αυτό το λάθος" [vds]

30.05.2016
Η δήλωση του Νίκου Μουτσινά ότι του χρόνου δε θα ήθελε να είναι στο Πρωινό ΣΟΥΚΟΥ έχει προκαλέσει αρκετή αναταραχή και συζητήσεις και σήμερα στο NaMaSte η Ναταλία κι η παρέα της αναφέρθηκαν στο επίμαχο θέμα.

O δημοσιογράφος της εκπομπής, Κωνσταντίνος Ντάφλος εξέφρασε την απορία:

«Πιστεύετε ότι μετά ο τηλεθεατής θα κάτσει να σας δει εάν εσείς οι ίδιοι υποτιμάτε το προϊόν σας και λέτε ότι εγώ έχω κάνει τον κύκλο μου σε αυτή την εκπομπή;»

Η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού ήταν ξεκάθαρη:

«Έχεις ένα point σε αυτό, αλλά είπε ότι αισθάνομαι ότι εγώ δεν είμαι αρκετά καλός για το Πρωινό του Σαββατοκύριακου για να συνεισφέρω τα μέγιστα δίπλα στη Μαρία. Το έθεσε πολύ κομψά χωρίς να αδειάσει καθόλου την εκπομπή.»

Η παρουσιάστρια εξέφρασε δε τη σιγουριά της ότι τόσο ο ANT1 όσο και η ίδια η Μπεκατώρου γνώριζαν την άποψη του Νίκου και δε θα έπεσαν από τα σύννεφα με τις δηλώσεις του, ενώ δε δίστασε να παραδεχτεί πως έχει κάνει και αυτή με τη σειρά της αυτή την “μπούρδα”:

«Την έχω κάνει κι εγώ αυτήν τη μπούρδα και πρέπει να το παραδεχτώ τώρα. Και τώρα που το λέει ο Κωνσταντίνος, μου χτυπάει το καμπανάκι… Σε συνέντευξή μου στον Θέμο είπα ότι δεν την ξέρω, δεν είμαι καλή στη μεσημεριανή ζώνη ότι δεν μπορώ να τη διαχειριστώ.. Ήταν λάθος μου και το παραδέχομαι δημόσια γιατί η ζώνη είναι σε εξέλιξη.

Ακόμα κι αν το έχω μοιραστεί -που το έχω μοιραστεί- με το κανάλι, μην το λες δημόσια την ώρα που είναι σε εξέλιξη, ρε παιδί μου. Και αυτό στο κάτω-κάτω είναι και δικό μου μαράζι. Και αφού πάμε και καλά, χτύπα ξύλο, τι κάθεσαι και μουμρούρας; Ήταν και μένα λάθος μου. Μ’ αρέσει να παραδέχομαι τα λάθη μου δημόσια και να παίρνω και το μερίδιο της ευθύνης που μου αναλογεί».