Πως ένιωσε η Τάμτα όταν έκοψε στο X-Factor τη 19χρονη από τη Γεωργία

01.06.2016
Στο παρελθόν έχει λάβει συμμετοχή σε δύο κύκλους του X-Factor της Γεωργίας όπου μάλιστα, μία φορά κέρδισε δική της διαγωνιζόμενη και φέτος η Τάμτα συμμετέχει στην κριτική επιτροπή της ελληνικής έκδοσης στο ΣΚΑΪ.

Ποιό όμως είναι το μυστικό της επιτυχίας του τάλντ σόου κατά την Τάμτα; Την απάντηση έδωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Instyle:

“Η σοβαρή προσπάθεια του καναλιού να μην εστιάσει στη reality πλευρά του show, στη χημεία των κριτών και, φυσικά, στο ταλέντο των παιδιών. Έχουμε το ακατέργαστο διαμάντι που με τις φωνητικές του δυνατότητες θα σε κάνει να σταματήσεις ό,τι κάνεις για να το ακούσεις».

Δεδομένου ότι εκείνη έχει περάσει στο παρελθόν από τη θέση των παιδιών, τόνισε:

«Προσπαθώ να είμαι πολύ προσεκτική στα σχόλιά μου γιατί τα έχω περάσει κι εγώ κάποτε και ξέρω πώς νιώθουν τα παιδιά αυτά. Υπάρχουν κορίτσια στη δική μου ομάδα, που είναι στην ηλικία της κόρης μου ή και μικρότερα, και καταλαβαίνω απόλυτα την ψυχολογία τους. Ποτέ δεν υπήρξα ψυχρή γιατί δεν ήθελα να τις πληγώσω».

Τέλος, δεν κρύβει ότι δυσκολεύτηκε πολύ κυρίως για συναισθηματικούς λόγους όταν αναγκάστηκε να “κόψει” μια 19χρονη κοπέλα από τη Γεωργία που της θύμισε πολύ εκείνη στο παρελθόν:

«Όταν τραγουδούσε η Άννα από τη Γεωργία, ένιωσα σαν να έχω flashback. Είναι µια εξαιρετική τραγουδίστρια, µια 19χρονη µε ένα παιδί έξι µηνών, που δεν µιλάει ελληνικά και μοιραία, µου ξύπνησε µνήµες. Δυσκολεύτηκα πάρα πολύ να µην την πάρω στην τελική οµάδα µου, κυρίως για συναισθηματικούς λόγους.