Παρέμβαση - σοκ Κοντομηνά στο Happy day: "Με κάνατε και ντράπηκα..."! [vds]

06.06.2016
Θεατές ενός πρωτοφανούς τηλεοπτικού σκηνικού έγιναν οι τηλεθεατές του Happy day το πρωί της Δευτέρας (6/6), όταν ένα "θερμό" επεισόδιο ανάμεσα στον Δημήτρη Παπανώτα και τον Δήμο βερύκιο, εξαιτίας ενός σχολίου του πρώτου, προκάλεσε την οργή του Προέδρου του Alpha, ο οποίος παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή.

«Ντράπηκα όσο δεν έχω ντραπεί στη ζωή μου με όλα αυτά που άκουσα σήμερα! Αυτή τη ντροπή την έφαγα στη μούρη εγώ σήμερα με σας», είπε μεταξύ άλλων, φανερά εκνευρισμένος ο κ. Κοντομηνάς.

Όλα ξεκίνησαν, όταν λίγο νωρίτερα και με αφορμή την ένταξη των Φούρνων στο Πρόγραμμα Ιατρικής Υιοθεσίας του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, ο Παπανώτας σχολίασε σχετικά:

«Κι αυτό μας κάνει υπερήφανους σε μια ευρωπαϊκή χώρα; Ότι η υγεία των παιδιών ενός ελληνικού νησιού εξαρτάται από την ελεημοσύνη… Να είστε περήφανοι».

Ο Βερύκιος εξερράγη με το σχόλιο αυτό, πετώντας έξαλλος τα ακουστικά του και αποχώρησε από τη συζήτηση. Πέρασαν σε διαφημίσεις και με την επιστροφή από το διάλειμμα ο Βερύκιος είχε επιστρέψει στη θέση του, ενημερώνοντας ότι θέλει να παρέμβει τηλεφωνικά ο Δημήτρης Κοντομηνάς! Η παρέα του Happy day ένα σοκ το έπαθε, αλλά πού να φανταζόταν (μαζί και οι θεατές) τι θα ακολουθούσε στη συνέχεια.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου DEMCO, φανερά εκνευρισμένος από αυτά που είχαν ακουστεί στον τηλεοπτικό αέρα, σε πολύ αυστηρό ύφος απευθύνθηκε στους παρουσιαστές της εκπομπής και τα όσα είπε μάς άφησαν με το στόμα ανοιχτο, αφού δε θυμόμαστε ανάλογο σκηνικό. Ένας πρόεδρος καναλιού να παρεμβαίνει τηλεφωνικά και να "αδειάζει" τους συντελεστές μίας εκπομπής.

«Ντράπηκα όσο δεν έχω ντραπεί στη ζωή μου με όλα αυτά που άκουσα σήμερα από Έλληνες οι οποίοι δουλεύουν σε ένα κανάλι που προσπαθεί να κάνει τα πάντα για να βοηθήσει τον κόσμο και ανθρώπους οι οποίοι από την ιδιωτική πρωτοβουλία βάζουν τα χρήματά τους, βάζουν το χρόνο τους, πηγαίνουν να κάνουν ολόκληρο ταξίδι για να δώσουν χαρά κι ελπίδα να μείνει ο κόσμος σε αυτά τα νησιά. Το κράτος δεν μπορεί να σταθεί πουθενά. Και αντί να πούμε συγχαρητήρια σε αυτόν τον άνθρωπο… Είναι ντροπή! Καθόμαστε και λέμε βλακείες! Είναι ντροπή μας να τα λέμε αυτά! Ζητήστε ένα συγγνώμη», είπε μεταξύ άλλων,

Η Τσιμτσιλή τον διεκοπτε προσπαθώντας να δώσει τις δικές της εξηγήσεις, αλλά καλύτερα να μην το έκανε, αφού η μπάλα πήρε και την ίδια, με τον Πρόεδρο να της μιλά επίσης σε πολύ αυστηρό ύφος.

«Κυριε πρόεδρε, επιτρέψτε μου κι εμένα να δικαιολογήσω τον συνεργάτη μου», επέμεινε εκείνη, για να τα ακούσει κανονικα.

«Τι να δικαιολογήσεις; Τα αδικαιολόγητα; Αυτή τη ντροπή την έφαγα σήμερα...Επιτέλους, σταμάτα να μιλάς απέναντι μου!» είπε ο κ. Κοντομηνάς