Η μπηχτή του Λιάγκα που εξόργισε τον Γεωργαντά

06.06.2016
Μία δήλωση της Κατερίνας Στικούδη για τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο προφίλ της, οι οποίες ενίοτε παραήταν καυτές έγινε η αφορμή για να τσακωθούν στον αέρα του Πρωινού ο Λιάγκας με τον Γεωργαντά.

Ιδού η δήλωση της σέξι Στικούδη:

«Έχω κάνει λάθη, έχω ανεβάσει λάθος αισθητικά φωτογραφίες, αλλά είμαι αυθόρμητη, τι να κάνω; Έχω βαρεθεί να αναλύω γιατί φοράω κορμάκι και μαγιό στην παραλία. Εσείς πως θα πάτε δηλαδή στην παραλία; Με τις μπούργκες σας;»

Ο Θέμης Γεωργαντάς εξέφρασε τη διαφωνία του σχετικά με τον απολογητικό χαρακτήρα της παραπάνω δήλωσης:

«Εγώ εδώ διαφωνώ με την Κατερίνα, νιώθω ότι απολογείται. Είναι μια κορυφαία ποπ τραγουδίστρια, πάρα πολύ καλή, πολύ σέξι.»

Προτού προλάβει να τελειώσει, τον έκοψε ο Λιάγκας θεωρώντας ότι είναι υπερβολικός, του είπε:

«Ηρέμησε το ξέρουμε ότι βγάζεις λεφτά από τους τραγουδιστές, ηρέμησε με τα «κορυφαία ποπ τραγουδίστρια». Ναι, η Μαντόνα και μετά είναι η Στικούδη, κάτσε ρε Γεωργαντά, ηρέμησε λίγο.»

«Να τελειώσω;», ρώτησε ο Θέμης για να του απαντήσει ο Λιάγκας: «Συγγνώμη που τον έκοψα μωρέ.»

Και τότε ήρθε το καρφί του Γεωργαντά με σοβαρό ύφος: «Είναι η πρώτη φορά άλλωστε που με κόβεις» για να πάρει απάντηση από τον Λιάγκα: «Ναι, έχεις πολύ σημαντικά πράγματα να πεις. Για λέγε.».

Φανερά εκνευρισμένος τότε ο Γεωργαντά απάντησε:

«Όχι δεν θα πω τίποτα άλλο. Μα πάω να μιλήσω και συνέχεια πετάγεσαι. Και πήγες να πεις τώρα για τη Φουρέιρα και την Επίδαυρο. Συνέχεια να πεις κάτι. Και λες ότι βγάζω λεφτά από τη Στικούδη που είναι άκυρο τελείως».