Grey's Anatomy: Τα ευχάριστα νέα που θα τρελάνουν τους φαν της σειράς

08.06.2016
Η είδηση ότι από την επόμενη σεζόν από το καστ του Grey's Anatomy θα λείπει η Σάρα Ραμίρεζ, η οποία ενσάρκωνε για δέκα χρόνια τώρα την “Δρ. Κάλι Τόρες” δυσαρέστησε τους φαν της σειράς, αλλά τώρα ερχεται μία ποιλύ ευχάριστη είδηση.

Μπορεί η Τόρες να φεύγει, όμως, η “Μέρεντιθ” δεν πάει πουθενά αφού η Έλεν Πομπέο ανανέωσε το συμβόλαιό της, το οποίο έληγε τώρα το καλοκαίρι.

Μάλιστα, η δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει συμφωνήσει με τη δημιουργό της σειράς, Shonda Rhimes πως όταν νιώσει ότι έχει κουραστεί και θέλει να γραφτεί το φινάλε να της το πει, όπως το ίδιο ισχύει κι από την πλευρά της δημιουργού.

Άλλωστε, όπως συμπλήρωσε είναι μαζί στο project από την πρώτη ημέρα το 2005 και δε θα ήθελε η μία να συνεχίσει χωρίς την άλλη.

Πάντως, να αναφέρουμε ότι η 12η σεζόν της σειράς -παρά την αποχώρηση του ΜακΝτρίμι- χτυπούσε υψηλές τηλεθεάσεις και γενικά εισέπραξε καλές κριτικές.

Επιπλέον, η αμοιβή της Πομπέο ανά επεισόδιο φτάνει τα 300.000 δολάρια, άρα κάτι μας λέει ότι η σειρά δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί στο προσεχές μέλλον.