Σάλος με φωτογραφία που δημοσίευσε η Ελένη Μενεγάκη [photo]

09.06.2016
Στην Κύθνο οικογενειακώς βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη το περασμένο σαββατοκύριακο και η παρουσιάστρια δε σταμάτησε να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, μία από τις φωτογραφίες που "ανέβασε" ήταν εκείνη με τα αρχικά του ονόματός της και του Ματέο Παντζόπουλου με μία καρδούλα στη μέση, που έκανε πολλούς να... λιώσουν από τον έρωτα του ζεύγους.

Ωστόσο, υπήρξε και άλλη μία που φαίνεται ότι πρκάλεσε την αντίδραση αρκετών followers της. Και τα αρνητικά σχόλια "έπεσαν" βροχή.

Στην επίμαχη φωτογραφία απεικονίζεται ένα λουκούλειο γεύμα που απόλαυσε η οικογένεια της και ήταν μία λαταριστή αστακομακαρονάδα.

«Πεντανόστιμο, οικογενειακό γεύμα στην Κύθνο. Μακαρόνια με θαλασσινά» ήταν το σχόλιο της που συνόδευσε τη φωτογραφία.

Και οι αντιδράσεις ήταν άμεσες κι έντονες, αφού πολλοί followers της δε συμμερίστηκαν τον ενθουσιασμό της, στις εποχές αυτές, για το λαχταριστό της γεύμα, αφού το είδαν ως πρόκληση από την πλευρά της παρουσιάστρια!

Το περιοδικό Λοιπόν, δημοσίευσε κάποια από τα σχόλια, όπου μεταξύ άλλων της τόνισαν ότι υπάρχει κόσμος που δεν έχει λεφτά ούτε μακαρόνια να αγοράσει! Αλλά και αν ανατρέξεις στο λογαριασμό της στο Instagram θα δεις τα αρνητικά σχόλια που προκάλεσε η επίμαχη φωτογραφία.

Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που ο κόσμος αντιδρά σε αναρτήσεις της Ελένης από διακοπές της.