Ο Λιάγκας μαρτύρησε με ποιο σταθμό έχει «κλείσει» η Καινούργιου

13.06.2016
Η απόφαση του Alpha να μην ανανεώσει το συμβόλαιο της Κατερίνας Καινούργιου εξέπληξε αφού εδώ και μήνες που ακουγόταν ότι το “Λόγω TiVis” θα κοβόταν πρόωρα ο σταθμός διαβεβαίωνε τους πάντες ότι η παρουσιάστρια θα συνέχιζε να ανήκει στο δυναμικό του σταθμού.

Μάλιστα, είχε ακουστεί η φήμη πως την επόμενη σεζόν οι υπεύθυνοι σκόπευαν να της αναθέσουν την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στη θέση της Κωνσταντίναας Σπυροπούλου. Τελικά η Καινούργιου βρέθηκε εκτός σταθμού και ακόμα δεν ξέρουμε που θα πάει.

Σε δηλώσεις της στις κάμερες η Κατερίνα μίλησε για τη λήξη της συνεργασίας της με τον Alpha, αλλά δεν αποκάλυψε με ποια κανάλια συζητάει αυτή τη στιγμή:

«Σε μια πολύ δύσκολη και ανταγωνιστική ζώνη είναι πολύ φυσιολογικό όταν δεν γίνονται παραγωγές και δεν μπορεί κάποιος να σε αξιοποιήσει στο κανάλι να σου πει “κοίταξε και αλλού γιατί μπορεί κάπου αλλού να αξιοποιηθείς καλύτερα. Δεν θα σας πω από που έχω πρόταση και τι συζητάω, αλλά πραγματικά έχω συζητήσει με κάποιους πολύ αξιόλογους ανθρώπους, αλλά στην παρούσα φάση δεν μπορώ να πω κάτι».

Πάντως, στο Πρωινό όπου σχολιάστηκαν οι δηλώσεις της, ο Λιάγκας μαρτύρησε τι έχει ακούσει για το τηλεοπτικό μέλλον της Καινούργιου:

«Εγώ πάντως άκουσα ότι η Καινούργιου έχει συμφωνήσει να κάνει 7-10 το πρωί στο Epsilon του χρόνου, η Λαμπίρη θα πάει 13:00 – 15:00 και ότι 10:00 με 13:00 θα είναι ο Γιάννης Αϊβάζης με την Όλγα ή με τη γυναίκα του τη Μαρία Κορινθίου».

Βέβαια, μην ξεχνάμε πως πριν λίγες ημέρες είχε αφήσει να εννοηθεί πως από τον Σεπτέμβριο θα τη βλέπουμε στον ANT1 οπότε μένει να δούμε ποιο σενάριο θα επαληθευτεί σητν πραγματικότητα.