«Κόβουν» τη Σταματίνα από τον Alpha;

13.06.2016
Την προηγούμενη εβδομάδα η τηλεφωνική παρέμβαση του Δημήτρη Κοντομηνά στο Happy Day λέγοντας στη Σταματίνα, τον Βερύκιο κι όλη την ομάδα ότι τον έκαναν να ντρέπεται με αυτά που έλεγαν έδωσε τροφή σε πολλούς να ισχυρίζονται πως η καρέκλα της Σταματίνας τρίζει για την επόμενη σεζόν.

Μία τέτοια άποψη σηκώνει πολλή συζήτηση για το κατά πόσο ευσταθεί αφού το Happy Day σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης όσα χρόνια είναι στον αέρα.

Μέσα από τη στήλη της στο TV Έθνος, η Νάνσυ Νικολαΐδου ξεκαθάρισε που τελειώνει η αλήθεια και που ξεκινά το σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

"Μόνο ζήτημα χρόνου ήταν το πότε θα άρχιζαν να κυκλοφορούν οι φήμες που θέλουν τη Σταματίνα Τσιμτσιλή του χρόνου να βρίσκεται εκτός Alpha. Βλέπετε, μετά το επεισόδιο που σημειώθηκε τις προάλλες στο «Happy Day» με την παρέμβαση-έκρηξη του Δημήτρη Κοντομηνά στην εκπομπή, οι κακές γλώσσες οργίασαν!

Οργίασαν λέγοντας πως η δυσαρέσκεια της διοίκησης με την παρουσιάστρια ήταν τέτοια που απ’ ό,τι όλα δείχνουν δεν θα μας προκύψει τον Ιούλιο η ανανέωση του συμβολαίου της, η οποία μέχρι τώρα ήταν δεδομένη.

Και μπορεί τα... σκοτεινά σενάρια συνωμοσίας να πωλούν σαν τρελά, όμως δυστυχώς θα σας απογοητεύσω. Τζάμπα ο συναγερμός. Σύμφωνα με καρατσεκαρισμένες πληροφορίες δεν τίθεται θέμα μη ανανέωσης του συμβολαίου της Σταματίνας.

«Είναι τουλάχιστον κακόβουλα όλα αυτά που ακούγονται και είναι θλιβερό να υπάρχουν κάποιοι που πάντα όταν προκύπτει θέμα φροντίζουν να δημιουργήσουν αρνητικό ντόρο», λένε οι κύκλοι του Alpha."