Αυλαία για το «Πάμε Πακέτο»: Πως αποχαιρέτησε το κοινό η Χατζηβασιλείου [vds]

17.06.2016
Το χθεσινό “Πάμε Πακέτο” ήταν το τελευταίο για τη φετινή σεζόν και στο φινάλε της εκπομπής δε θα μπορούσε η Βίκυ Χατζηβασιλείου να μην αποχαιρετήσει τόσο το κοινό που βρισκόταν στο πλατό όσο και τους τηλεθεατές και να ανανεώσει το ραντεβού της μαζί τους.

«Φινάλε για φέτος. Καλό καλοκαίρι να έχετε όλοι. Καλό καλοκαίρι θα πούμε και εμείς. Σας ευχαριστώ που για ακόμα μία χρονιά, δωδέκατη χρονιά, συμπορευτήκαμε σε αυτά τα μονοπάτια της ψυχής. Ίσως γίναμε λίγο καλύτεροι άνθρωποι όλοι, θέλω να πιστεύω. Πάντως μοιραστήκαμε πολλά, πολλά συναισθήματα που αυτό από μόνο του είναι σπουδαίο γιατί μας προάγει.

Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ την ομάδα μου, τη λατρεμένη μου ομάδα για όλα αυτά που έχουμε μοιραστεί τόσα χρόνια, τους συνεργάτες μου εδώ, τους τεχνικούς, τον φωτιστή μου, το κανάλι μου, τη διεύθυνση παραγωγής κι ιδιαίτερα εσάς.

Εσάς γιατί χωρίς τη δική σας υποστήριξη, αυτή η εκπομπή δεν θα πήγαινε τόσα χρόνια. Ελπίζω να συνεχιστεί η υποστήριξη και να είμαστε και του χρόνου μαζί. Να έχετε όλοι ένα όμορφο καλοκαίρι, ήρεμο. Δώστε έκταση στις στιγμές. Δώστε χαρά εκεί που αξίζει. Να είμαστε γεροί. Από φθινόπωρο πάλι μαζί. Θα μου λείψετε πολύ! Γεια σας! Καλό καλοκαίρι!»