Άγριο κράξιμο στο Φουρθιώτη: Ποιοί διάσημοι στηρίζουν την Κορομηλά

21.06.2016
Οι φήμες που θέλουν τη Ρούλα Κορομηλά να δηλώνει παραίτηση λίγο πριν το μεγάλο σόου της Κυριακής στη Συρό, εξαιτίας της απαίτησης του Μένιου Φουρθιώτη να είναι συμπαρουσιαστής, οργιάζουν.

Την ίδια στιγμή, υπάρχει έντονη φημολογία πως ο Μένιος, θα είναι ο βασικός παρουσιαστής του "Μπράβο Ρούλα" την Κυριακή ενώ οι καλλιτέχνες που θα στήριζαν τη Ρούλα δεν έχουν ακόμα δηλώσει την πρόθεσή τους να εμφανιστούν ή όχι στο σόου χωρίς την Κορομηλά.

Σύμφωνα πάντα με το Πρω1νό ΑΝΤ1, ο Αντώνης Ρέμος θα εμφανιστεί κανονικά και η Έλενα Παπαρίζου έχει ακυρώσει την εμφάνισή της.

Πάντως, κάτω από την τελευταία φωτογραφία που πόσταρε ο Φουρθιώτης στο Instagram υπάρχει άγριο κράξιμο εναντίον του.

H roulara guys eskise sto epsilom
lEfere ta megalutera onomata pragma pou fernei kuros KAI sto kanali
H roula eftase 31 tois ekato prime time kai dekapentaria h monadikh sto etv

DROPH SAS... TO EYXARISTW... VGEITE TO SAVVATO NA THAPSETE PALI !!!!ALLA TH PATHSETE O KOSMOS XEREI TI ESTI ROULARAAAAA...OPOTE EXETE TO ELEUTHERO !!

Δηλαδη ημαρτον δε μπορει ενας να βαλη φρενο στον Γουμενηδη να μη ριχνει αλλο δηλητιριο για τη ΡουλαΚοραμηλα αλλα θα ερθει και το τελος για το Εψιλον και τοτε θα χαρο οσο τιποτε

Εν το μεταξύ και οι διάσημοι έχουν ξεκινήσει τη στήριξή τους στην Κορομηλά, με την αρχή να γίνεται από τον Δημήτρη Ουγγαρέζο στο Twitter, με τη Μαίρη Συνατσάκη να συμφωνεί και να retweetαρει.

Eν το μεταξύ, από το Facebook και ο Νίκος Μαστοράκης έγραψε το δικό του σχόλιο.