Κόβεται ή συνεχίζει; Ο αινιγματικός αποχαιρετισμός της Τσαπανίδου [vds]

08.07.2016
Αυλαία σήμερα και για τις καθημερινές ζωντανές εκπομπές του Star και οι φήμες που ακούγονται το τελευταίο διάστημα γύρω από το μέλλον της Πόπης Τσαπανίδου στο σταθμό και το αν θα μετακομίσει η εκπομπή σε στην πιο πρωινή ζώνη ή αν δε θα πάρει το πράσινο φως είναι αρκετές χωρίς να έχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση.

Σε αυτές έρχεται να προστεθεί και ο τρόπος που αποχαιρέτησε η παρουσιάστρια το κοινό, ενώ δεν παρέλειψε να ρωτήσει τους καλεσμένους της με αρκετή δόση χιούμορ:

«Έχετε γραφεία τύπου; Να σας δώσω ένα βιογραφικό φεύγοντας και στους δύο γιατί ποιος ξέρει τι γίνεται από την επόμενη χρονιά».

Στο τέλος δε του Live U η παρουσιάστρια είπε στο κοινό:

«Φτάσαμε στο τέλος της σεζόν. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ που ήσασταν μαζί μας και αυτή τη δύσκολη χρονιά και μας στηρίξατε προτιμώντας εμάς για τη δική σας ενημέρωση. Θέλω να ευχαριστήσω το κανάλι που μας στήριξε, μας αγάπησε και μας εμπιστεύθηκε. Καλό καλοκαίρι! Όταν θα γυρίσουμε θα είναι Σεπτέμβρης και ίσως το τηλεοπτικό τοπίο να είναι διαφορετικό. Ίσως. Ας ελπίσουμε ότι αυτό που επιμένω να λέω «το καλό πάντα νικάει» θα γίνει πράξη. Να ‘στε καλά! Καλό καλοκαίρι σε όλους και να έχετε μόνο ευκολίες μπροστά σας και καλή ζωή. Γεια σας! Σας αγαπώ πολύ».