Τίτλοι τέλους για ΦΜ Live: Πως αποχαιρέτησαν το κοινό Φώτης & Μαρία [vds]

08.07.2016
Η φήμη κυκλοφορούσε εδώ και καιρό κι ούτε οι δύο παρουσιαστές το έκρυβαν σε δηλώσεις τους στις κάμερες αφού τόσο ο Φώτης όσο κι η Μαρία δήλωναν πως ο κύκλος του ΦΜ Live έχει πλέον κλείσει.

Έτσι σήμερα Παρασκευή 8 Ιουλίου προβλήθηκε η τελευταία εκπομπή μέσα από την οποία θυμηθήκαμε στιγμές από όλα τα 7 χρόνια που βρισκόταν στον αέρα χάρη σε αφιερωματικά βίντεο που προβλήθηκαν, ενώ το λατρεμένο δίδυμο της τηλεόρασης μας έβαλαν εξ αρχής στο κλίμα.

Ο μεν Φώτης Σεργουλόπουλος είπε ότι είναι «η τελευταία εκπομπή του ΦΜ Live», ενώ η Μαρία Μπακοδήμου συμπλήρωσε:

«Ξεκινάει το καλοκαίρι … Η αλήθεια είναι τι είναι τελευταία εκπομπή και είναι καλό γιατί θα ξεκουραστούμε, αλλά είναι κακό γιατί θα μας λείψει, αλλά όπως και να το κάνουμε, πόσο να κρατήσει;»

Στο τέλος ο Φώτης επανέλαβε πως «είναι η τελευταία εκπομπή αυτού του μεγάλου κύκλου που κράτησε 7 χρόνια και λέγεται ΦΜ Live» και μαζί με τη Μαρία Μπακοδήμου ευχαρίστησαν όλους τους συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες όλα αυτά τα χρόνια.

Βέβαια, να κρατήσουμε ότι δε μας ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Star, αλλά αρκέστηκαν στο να μας ευχηθούν «Καλό καλοκαίρι».