Η μεγάλη ανατροπή στον τελικό του X-Factor & ο "καυτός" χόρος της Αραβανή [vds]

09.07.2016
Το μουσικό τάλεντ σόου του Skai ολοκληρώθηκε χθες και μεγάλος νικητής της βραδιάς ήταν ο Ανρέας Λέοντος τελικά και όχι ο Ίαν Στρατής, που φαινόταν ότι είχε "μεγαλύτερο γκελ" στον κόσμο.

Ο Ανδρέας Λέοντος νικητής της τελικής μονομαχίας με τον Ίαν Στρατή -και οι δυό στην ομάδα το Γιώργου Θεοφάνους, φωτό κάτω] με τους Stereo Soul στην τρίτη θέση, σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Και οι τρεις φιναλίστ έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στον χθεσινό τελικό του X Factor, όπου, μεταξύ άλλων ξεχώρισε ο "καυτός χορός" της Ευαγγελίας Αραβανή [βίντεο στην επόμενη σελίδα]

Ο μεγάλος νικητής κέρδισε ένα "χρυσό" δισκογραφικό συμβόλαιο με τη FeelGood Records κι ένα αυτοκίνητο, ενώ όπως μάθαμε επίσημα θα έχουμε και του χρόνου X Factor.

Για όσους δεν είδαν τα τραγούδια, ιδού η τελευταία εμφάνιση του Ανδρέα Λέοντα με το τραγούδι "Θεός αν είναι" κομμάτι που και εκείνος είχε πει στην πρώτη του οντισιόν στον διαγωνισμό.


Ιδού και το τραγούδι που επέλεξε ο Ίαν: Gorilla του Bruno Mars

Πάντως, εκτός από τους διαγωνιζόμενους, φωτιά στη σκηνή έβαλε και η Ευαγγελία Αραβανή που θυμίθηκε τις Dancing with the stars στιγμές της.

Ιδού και μη τζιζ...