Γρίφος: Ποια κούκλα παρουσιάστρια θέλει η Μενεγάκη στην εκπομπή της

12.07.2016
Η «Ελένη» ολοκλήρωσε τον κύκλο της και για φέτος και εάν εξαιρέσει κανείς το τηλεμάρκετινγκ που μάλλον παρατράβηξε φέτος και κούρασε ακόμα και τους πιο φανατικούς θαυμαστές της Μενεγάκη, ρίχνοντας τα νούμερα τηλεθέασης -γι' αυτό και υποθέτουμε ότι περιορίστηκε σημαντικά στις τελευταίες εκπομπές- το κοινό έριξε ψήφο εμπιστοσύνης για ακόμα μία χρονιά στη λαμπερή παρουσιάστρια.

Με τη λήξη της σεζόν μάθαμε ότι η Τζορτζέλα Κόσιαβα δε θα είναι του χρόνου στην εκπομπή, άρα η θέση μένει κενή και το ερώτημα είναι ποιος ή ποια θα την αντικαταστήσει.

Εδώ έρχεται δημοσίευμα της Espresso και υποστηρίζει πως η Ελένη Μενεγάκη έχει ζητήσει να έχει μια ξανθιά, κούκλα παρουσιάστρια, την οποία έχει καλέσει αρκετές φορές στην εκπομπή της στο παρελθόν κι έχει δείξει πόσο την εκτιμά και τη συμπαθεί.

Εξάλλου, η Ελένη έχει αποδείξει ότι -σε αντίθεση με άλλες παρουσιάστριες- δεν κομπλάρει να μοιράζεται το ίδιο πλατό με άλλες όμορφες γυναίκες και γιατί, άλλωστε να κόλλαγε; Τον τίτλο της «ωραίας Ελένης της τηλεόρασης» δεν της τον παίρνει καμιά.

Ιδού λοιπόν ποια θέλει η Ελένη στην εκπομπή της. Την Ευαγγελία Αραβανή, η οποία άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στα backstage του X-Factor.

Βέβαια, επειδή ο ΣΚΑΪ έχει δώσει το πράσινο φως και για δεύτερο κύκλο, η Αραβανή καλείται μέσα στο καλοκαίρι να αποφασίσει εάν θα παραμείνει στο τάλεντ σόου ή θα μετκομίσει στην «Ελένη». Για να δούμε...