Δες πως είναι σήμερα ο «Νικόλας» από το Κωνσταντίνου & Ελένης [photos]

14.07.2016
Το «Κωνσταντίνου & Ελένης» είναι μακράν η πιο χιλιοπαιγμένη ελληνική σειρά που προβάλλεται ακατάπαυστα σε επανάληψη κάθε μέρα εδώ και πολλά χρόνια κι εξακολουθεί να σημειώνει υψηλές τηλεθεάσεις.

Η σειρά έκανε πρεμιέρα το φθινόπωρο του '98, ενώ έριξε αυλαία το καλοκαίρι του 2000 και όλοι οι έξι βασικοί ήρωες αγαπήθηκαν τρελά από το κοινό αφού ο καθένας είχε αφήσει το δικό του στίγμα.

Ένας από αυτούς ήταν και ο μπάρμαν Νικόλας, συνάδελφος της Ελένης και της Πέγκυ, τον οποίο υποδυόταν ο Στέργιος Νενές και μεταξύ άλλων ήταν μηχανόβιος.

Μετά το τέλος της σειράς ο ηθοποιός έχει κάνει μετρημένες εμφανίσεις στην τηλεόραση, αλλά φαίνεται ότι η αγάπη του για τις μηχανές δεν περιορίζεται μόνο στη σειρά, αλλά είναι πραγματική.

Σήμερα Πέμπτη 14 Ιουλίου ο Γιούρκας Σεϊταρίδης πόσταρε στο προφίλ του στο Instagram μια φωτογραφία με τον ηθοποιό από την πίστα των Μεγάρων κι έγραψε:

«Τέλος το μάθημα για σήμερα με το δάσκαλο Στέργιο Νενέ!!!!».

Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει 18 χρόνια από την προβολή της σειράς, μάλλον δεν έχει αλλάξει και πολύ έως και καθόλου θα λέγαμε.