Μάθε ποια Ελληνίδα σταρ είχε πρότυπο από μικρή η Μενεγάκη [vds]

14.07.2016
Η Ελένη Μενεγάκη έχει χαράξει τη δική της λαμπρή και μοναδική καριέρα στην ελληνική τηλεόραση χτυπώντας πρωτιές για περισσότερα από είκοσι χρόνια.

Εάν δει κανείς ποια ήταν εκείνη που είχε ως πρότυπο από μικρή και της είχε δώσει συμβουλές στο ξεκίνημα της καριέρας της, τότε θα πει ότι όλα εξηγούνται αφού και εκείνη με τη σειρά της έχει γράψει ιστορία.

Ο λόγος για τη μοναδική Μαρία Αλιφέρη, η οποία εκτός από ηθοποιός είχε αναλάβει στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία τον ρόλο της παρουσιάστριας και σε δημόσια εμφάνισή της μίλησε στην εκπομπή «Με το Καλημέρα» τόσο για την τηλεόραση όσο και για την Ελένη.

«Την τηλεόραση την αγαπώ πάρα πολύ και τη σέβομαι πολύ και όταν είναι μια όμορφη πρόταση ανταποκρίνομαι. Απλώς κάποια πράγματα, κάποιες προτάσεις δεν μου αρέσουν. Κατά διαστήματα είχα προτάσεις. Μην νομίζετε ότι οι απαιτήσεις μου είναι τεράστιες, απλώς κάτι που να λέει και στην ψυχούλα μου κάτι.»

Για τη γνωριμία της δε με την Ελένη Μενεγάκη και για το ότι αποτελούσε πρότυπο για εκείνη είπε χαρακτηριστικά:

«Εμένα είναι τεράστια η χαρά μου που για τα νεότερα παιδιά, τα μετά από εμένα, υπήρξα κατά κάποιο τρόπο πρωτοπόρος, δασκάλα, όπως θέλεις, πες το. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη χαρά κι ικανοποίηση από αυτό. Την Ελένη βεβαίως και την έχω συναντήσει και τη θυμάμαι με είχε πρωτορωτήσει, κοριτσάκι και εγώ στα ντουζένια. Και η μητέρας της με είχε ρωτήσει. Με είχε ρωτήσει: «Πως είναι αυτή η δουλειά, αυτό το επάγγελμα, τι πρέπει να προσέξει η Ελένη, αλλά είναι τόσο σπουδαία πια και τόσο καταξιωμένη στη θέση της. Για εμένα είναι χαρά, χαρά ατελείωτη.»