Απίστευτο! Τι αποκάλυψε ο Αθανασίου για τα γυρίσματα του Ντόλτσε Βίτα

15.07.2016
Όσα χρόνια και αν περάσουν το «Ντόλτσε Βίτα» είναι πλέον μία κλασική κωμική σειρά, την οποία όσες φορές και αν δεις όσο και αν ξέρεις τις ατάκες απέξω κι ανακατωτά, πάλι θα γελάσεις.

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς και λίγο πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους, ο Μάριος Αθανασίου έκανε ένα σύντομο πέρασμα στον ρόλο ενός νεαρού φοιτητή, ο οποίος την πέφτει στη Χριστίνα, όπως ακριβώς της την είχε πέσει στο πρώτο επεισόδιο ο Αντώνης από όπου και ξεκίνησαν όλα.

Καλεσμένος στο NaMaSte αυτή την εβδομάδα ο Μάριος Αθανασίου, αποκάλυψε το παρασκήνιο, λέγοντας πως ουσιαστικά ήταν μεθυσμένος όταν έκανε το γύρισμα και δεν μπορούσε να τα πει σωστά παρά το γεγονός ότι η σκηνή ήταν σύντομη.

«Σε αυτό το βίντεο, που ντρεπόμουν αρκετά, ήταν η πρώτη μου εμφάνιση, η πρώτη δουλειά που είχα κάνει στο τελευταίο έτος της σχολής. Και για να κάνω αυτό εκεί και να το πω με αυτόν τον τρόπο που το είπα, έτσι πολύ άνετος, δυο μπύρες βαρελίσιες είχα πιει για να καταφέρω να πω αυτό. Και δεν μπορούσα να σηκωθώ. Παρακάτω είχε μια κίνηση, να κάνεις δύο βήματα και να ξαναγυρίσεις, δεν μπορούσα να το κάνω. Δεν μπορούσα να περπατήσω από το άγχος μου. Πάρα πολύ άγχος είχα. Μου λέγανε “δίπλωσε την εφημερίδα” και δεν μπορούσα να τη διπλώσω».