Πρωινό: Ο Λιάγκας φεύγει, ποιοι θα κάτσουν δίπλα στη Φαίη

19.07.2016
Φαίνεται πως η επιθυμία του Γιώργου Λιάγκα θα γίνει επιτέλους πραγματικότητα και δε θα είναι φέτος στο Πρωινό, ενώ το ενδεχόμενο να πάρει ο Μουτσινάς τη θέση του πλέον δεν υφίσταται αφού ο τελευταίος πήγε στον Alpha.

Αυτή την περίοδο αναζητούν στον ANT1 ποια θα είναι τα άτομα που θα πλαισιώσουν τη Φαίη Σκορδά και στο «Πρωινούλι» ο Γιώργος Μπέζας έδωσε λεπτομέρειες όσον αφορά τις προθέσεις των υπευθύνων του σταθμού.

«Η Φαίη Σκορδά θα είναι κεντρική παρουσιάστρια στο πρωινό του ΑΝΤ1. Η Λίτσα Πατέρα και η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου μένουν. Ο Άρης Καβατζίκης δε μένει αλλά νομίζω θα τον δούμε κάπου αλλού. Στη θέση του Γιώργου Λιάγκα δε θα καθίσει κανείς, η θέση θα μείνει ορφανή. Θα είναι: Θέμης Γεωργαντάς, Σάσα Σταμάτη, ένας κύριος πολύ ωραίος, πολύ γοητευτικός που είναι μπαμπάς και μια χαριτωμένη που θα καθίσει στη θέση της Ηλιάκη».

Η κοπέλα αναζητείται, αλλά όσον αφορά τον κύριο, σύμφωνα με το zappit, εκτός απροόπτου θα είναι ο Στέφανος Κωνσταντινίδης που προς το παρόν τον βλέπουμε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη.

Σόλο καριέρα λοιπόν για τη Φαίη Σκορδά μετά από έξι χρόνια που μοιραζόταν το πλατό με τον σύζυγό της, αλλά να τονίσουμε πως μέχρι το φθινόπωρο τίποτα δεν αποκλείεται, συνεπώς μην απορήσεις εάν τελικά δεις τον Λιάγκα να σε καλημερίζει για μία ακόμα χρονιά.