Game of Thrones: Αυτές είναι οι αλλαγές που έρχονται στην 7η σεζόν

20.07.2016
Η πληροφορία είχε κυκλοφορήσει εδώ και καιρό και μάλλον δε θα χαροποίησε ιδιαίτερα τους hardcore φαν του Game of Thrones, αλλά τώρα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση- επιβεβαίωση του HBO.

Ο έβδομος κύκλος της σειράς, ο οποίος αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2017, θα έχει λιγότερα επεισόδια σε σχέση με όλους τους προηγούμενους και έτσι αντί για δέκα θα αποτελείται από εφτά επεισόδια.

Μάλιστα, εάν αναλογιστεί κανείς ότι έχει ειπωθεί πως οι παραγωγοί θέλουν μετά από 13 συνολικά επεισόδια να πέσει η μεγάλη αυλαία της σειράς, αυτό σημαίνει ότι η όγδοη σεζόν θα έχει ακόμα λιγότερα επεισόδια, δηλαδή έξι.

Και σα να μη φτάνουν τα παραπάνω, έρχεται μία ακόμα αλλαγή για την επιτυχημένη σειρά. Η πρεμιέρα του έβδομου κύκλου δε θα γίνει τον μήνα Απρίλιο, όπως γίνεται παραδοσιακά εδώ και έξι χρόνια, αλλά αργότερα μέσα στο καλοκαίρι του 2017.

Ο λόγος; Οι παραγωγοί David Benioff και D.B. Weiss προτιμούν να περιμένουν μέχρι ο καιρός για τα γυρίσματα της σειράς να είναι κατάλληλος.

Σύμφωνα με τον πρόεδρος προγραμματισμού του HBO, Casey Bloys:

«Τώρα που ο χειμώνας έχει φτάσει στο Game of Thrones, οι παραγωγοί θεώρησαν ότι οι ιστορίες της επόμενης σεζόν θα εξυπηρετηθούν καλύτερα με την έναρξη της παραγωγής λίγο αργότερα από το συνηθισμένο, όταν ο καιρός αλλάζει. Αντί λοιπόν να ξεκινήσει την άνοιξη, η σειρά θα πάει λίγο αργότερα και θα ξεκινήσει το καλοκαίρι».

Και επειδή ξέρουμε ότι αναρωτιέσαι ήδη, η απάντηση είναι ότι όχι, δεν έχει ανακοινωθεί επίσημη ημερομηνία πρεμιέρας. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι τα γυρίσματα του 7ου κύκλου θα πραγματοποιηθούν σε Ισπανία, Βόρεια Ιρλανδία κι Ισλανδία.