Μεταγραφή- βόμβα στην TV: Ποιος έκλεισε με το Epsilon

21.07.2016
Έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, έχει κάνει τα μηχανάκια της τηλεθέασης να χτυπάνε συνεχώς κόκκινο, αλλά απέχει από αυτή αρκετά χρόνια.

Φαίνεται πως ήρθε η ώρα της επιστροφής του σε αυτή και την ανακοίνωση την έκανε η Χριστίνα Λαμπίρη μέσα από την εκπομπή της «Με το Καλημέρα».

Ο λόγος για τον δημιουργό των μεγάλων επιτυχιών, Χάρη Ρώμα, τον οποίο ομολογουμένως με τον ANT1 τον περιμέναμε να κλείσει, αλλά τελικά πάει Epsilon και θα δούμε τη νέα του κωμική σειρά από το φθινόπωρο μέσα από τη συχνότητα του σταθμού.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η συμπρωταγωνίστριά του αφού σύμφωνα με τη Χριστίνα Λαμπίρη το όνομά της θα συζητηθεί πολύ.

Κάνε κλικ για να διαβάσεις την επίσημη ανακοίνωση του Epsilon.

Το γέλιο στα καλύτερα του φέτος στην Ελληνική τηλεόραση χάρη στο EPSILON, που κατάφερε το σπουδαίο Χάρη Ρώμα να επανέλθει με την ολοκαίνουργια ξεκαρδιστική σειρά «Κακός πεθερός».

Ο Ταλαντούχος ηθοποιός και δημιουργός Χάρης Ρώμας, ο άνθρωπος με τις μεγαλύτερες και διαχρονικότερες επιτυχίες, επανέρχεται δυναμικά τη νέα σεζόν στους δεκτές μας μέσα από την συχνότητα του EPSILON, όχι μόνο να μας καθηλώσει αλλά και να γυμνάσει τους κοιλιακούς μας μύες!