Τι κάνει σήμερα η παρουσιάστρια του Gala, Μαρία Σταματέρη

21.07.2016
Η Μαρία Σταματέρη ήταν η παρουσιάστρια που λάνσαρε το lifestyle ρεπορτάζ στη μικρή οθόνη και στις εκπομπές της οι λαμπεροί καλεσμένοι της είχαν κάτι παραπάνω να εξομολογηθούν που δε γνωρίζαμε μέχρι τότε αφού τη διέκρινε πάντα η ευγένεια.

Μετά το Gala που παρουσίαζε για αρκετά χρόνια στο Star, όμως, τη χάσαμε τηλεοπτικά και την απορία «με τι ασχολείται σήμερα η αγαπημένη παρουσιάστρια», έρχεται να μας τη λύσει η εφημερίδα Espresso.

Η Σταματέρη λοιπόν ασχολείται με το site της gamosgala.gr, το οποίο «τρέχει» μαζί με την κόρη της, Δέσποινα Μαλέλη κι όπως συμπεραίνεις και από το όνομα έχει να κάνει με τον γάμο, αλλά παράλληλα περιέχει και lifestyle θέματα.

Η ιδέα για το site γεννήθηκε στη Σταματέρη από τη στιγμή που αποχώρησε από τα τηλεοπτικά πλατό, ενώ προτιμά να κάνει λίγες δημόσιες εμφανίσεις και να δίνει σπάνια συνεντεύξεις.

Τώρα όσον αφορά την προσωπική της ζωή, εδώ δε γνωρίζουμε κάτι αφού η ίδια προτιμά να την κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας κι έτσι δεν ξέρουμε αν έχει κάποια νέα σχέση.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι διατηρεί άψογες σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της, Σταμάτη Μαλέλη, αφού τους ενώνει η αγάπη τους για την κόρη τους, Δέσποινα.