Αποχώρηση - βόμβα από το Epsilon: Ποια παρουσιάστρια έφυγε;

27.07.2016
Αυτή και αν είναι αποχώρηση που δεν την περιμέναμε σε καμία περίπτωση. Πασίγνωστη παρουσιάστρια του Epsilon, πολυεργαλείο με καθημερινή παρουσία, φεύγει από το κανάλι!

Ο λόγος για την Όλγα Λαφαζάνη – με συμμετοχή στις εκπομπές, Πρωινούλι και Στα καλά καθούμενα – η οποία αποχαιρέτησε τον κόσμο και τους συνεργάτες της στο σταθμό με ένα post στο Facebook.

Αφορμή στάθηκε η ανάρτηση της αρχισυντάκτριας της εκπομπής, Πρωινούλι Φιλιώς Γιαννακοπούλου, η οποία μέσα από το λογαριασμό της στο Facebook είπε το δικό της “αντίο” στους συνεργάτες της…

Η Λαφαζάνη, λοιπόν, κάτω από την επίμαχη ανάρτηση αποκάλυψε εμμέσως πλην σαφώς ότι αποχωρεί από το κανάλι, αφού τονίζει ότι θα της λείψουν όλοι πολύ, ενώ εύχεται να συναντηθούν κάποια στιγμή και πάλι οι δρόμοι τους!

«Θα μου λείψετε όοοοοολοι πάρα πολύ!!! Μακάρι κάποια στιγμή να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας!!! Ήταν 2 από τα πιο όμορφα επαγγελματικά μου χρόνια και οι ώρες μακριά απο την οικογένεια μου χάρη σε εσάς όλους έγιναν λιγότερο δύσκολες. Σας αγαπώ όλους, κάθε έναν ξεχωριστά γιατί είστε υπέροχα πλάσματα!!! Καλό καλοκαίρι!!!!!!!!!!!!!!!» ήταν το σχόλιο της που “άναψε” φωτιές.

Να τονίσουμε ότι οι δύο εκπομπές που συμμετέχει, δεν έχουν τελειώσει ακόμη για καλοκαίρι.