Απίστευτο! Μόνο αυτούς ακολουθεί η Ελένη στο Instagram [photos]

28.07.2016
Την ακολουθούν περισσότερα από 250.000 άτομα στο Instagram, τα οποία μάλιστα, μάζεψε σε χρόνο μηδέν αφού μόλις μέσα στον περασμένο χειμώνα η Ελένη ξανάρχισε να ασχολείται σοβαρά με την εν λόγω εφαρμογή και να την ενημερώνει.

Ποιούς ακολουθεί εκείνη; Η εφημερίδα Freddo μας έχει την απάντηση. Μόλις 51 άτομα ακολουθεί η «ωραία Ελένη» της τηλεόρασης και κάνε κλικ στην επόμενη σελίδα για να μάθεις ποια είναι αυτά...

Η Μενεγάκη λοιπόν ακολουθεί τα προφίλ του γιου της Άγγελου και του αδελφού της Θοδωρή, της Τζένης Μπαλατσινού, ενώ από τους συνεργάτες της στην εκπομπή μόνο τους Κατερίνα Ζαρίφη, Γρηγόρη Γκουντάρα κι Άση Μπήλιου, αλλά και του hair stylist της, Βασίλη Μπουλούμπαση.

Φυσικά, ακολυθεί τη σελίδα της ξενοδοχειακής μονάδας του Μάκη Παντζόπουλου, Όναρ, ενώ από καλλιτέχνες, μεταξύ άλλων ακολουθεί την Αγγελική Ηλιάδη, την Αθηνά Οικονομάκου, τη Ζέτα Δούκα και τον Σάκη Ρουβά.

Να σημειώσουμε ότι η παρουσιάστρια ακολουθεί την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, αλλά και τον Άρη Καβατζίκη αν και η ίδια είχε στείλει εξώδικο στο περιοδικό όπου εκείνος είναι διευθυντής.

Βέβαια, να σημειώσουμε ότι από τη λίστα της Μενεγάκη λείπουν πολλοί και μεταξύ αυτών είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου κι η Αντωνία Καλλιμούκου.