Μια "Dream Team" στο πλευρό της Καινούργιου φέρνει το Epsilon για το πρωινό

01.08.2016
Φαίνεται πως το τηλεοπτικό κανάλι στηρίζει τόσο την απόφασή του να αναθέσει την πρωινή ζώνη στην ξανθιά παρουσιάστρια που φροντίζει να τις πλαισιώσει με τους "καλύτερους".

Νέες "καυτές" μεταγραφές επί του τηλεοπτικού μετώπου καθώς τα κανάλια οργανώνονται για τη νέα σεζόν. Μετά την ανακοίνωση του Epsilon ότι η Κατερίνα Καινούργιου αναλαμβάνει την τρίωρη πρωινή εκπομπή του (7-10 πμ) τώρα έρχονται και τα ονόματα που θα την πλαισιώνουν να ταράξουν τα νερά.

Βασικός συνεργάτης της Κατερίνας θα είναι ο Θέμης Μάλλης που θα αναλάβει την αρχισυνταξία της εκπομπής, ο οποίος επιστρέφει στην πρωινή ζώνη, 4 χρόνια μετά το τέλος της «Πρωινής μελέτης» που παρουσίαζε η Ελεονώρα Μελέτη στο Star.

Μία θέση στον καναπέ της Κατερίνας θα έχουν η Τζωρτζέλα Κόσιαβα που πέρσι την βλέπαμε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη που συμμετείχε στη «Μεσημεριανή μελέτη». Επίσης, όπως ακούστηκε και στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά», με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου θα συνεργαστεί και ο δημοσιογράφος Νάσος Γουμενίδης.

Ακόμη λέγεται ότι με το Ε βρισκονται αυτή τη στιγμή σε συζητήσεις ο Δημήτρης Μηλιόγλου από τα «Καλημερούδια» και ο Άρης Καβατζίκης από το «Πρωινό ΑΝΤ1».