Θρίλερ στο Πρωινό με Λιάγκα: Η απόφαση που «αδειάζει» τη Φαίη;

10.08.2016
Φέτος ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε πιο έντονα από ποτέ την επιθυμία του να φύγει από το Πρωινό και φαίνεται πως αυτή τη φορά οι Αντεννικοί θα του κάνουν το χατίρι με τη Φαίη να γίνεται η κεντρική παρουσιάστρια της εκπομπής.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχουμε καμία επίσημη ανακοίνωση από μεριάς σταθμού και τα σενάρια που ακούγονται δίνουν και παίρνουν. Έχει ακουστεί δε πως οι υπεύθυνοι του σταθμού έχουν μία άλφα ανησυχία κατά πόσο μόνη της η Φαίη μπορεί να κρατήσει την εκπομπή το ίδιο ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης.

Στη στήλη της TV News στο TV Έθνος, η Νάνσυ Νικολαΐδου αναφέρεται σε ένα σενάριο που θέλει τον Λιάγκα να είναι κανονικά στις επάλξεις μέχρι τα Χριστούγεννα, ώστε να στρώσει το έδαφος και με τη νέα χρονιά να αποχωρεί από την εκπομπή.

«Σε περίπτωση που το συγκεκριμένο σενάριο βγει αληθινό, οφείλω να ομολογήσω πως αν ήμουν στη θέση της Φαίης, θα ένιωθα εξαιρετικά προσβεβλημένη.

Γιατί εάν οι ιθύνοντες του ANT1 προχωρήσουν σε ένα τέτοιο περίεργο πάντρεμα, αυτό θα σημαίνει πως πρώτα από όλα οι ίδιοι οι άνθρωποι του καναλιού της δεν την εμπιστεύονται και δεν πιστεύουν πως μπορεί να τα καταφέρει οδηγώντας μόνη, χωρίς τη στήριξη του Γιώργου Λιάγκα.

Κατά τα άλλα; Το... σαφάρι προσώπων που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό με στόχο την ανανέωση του πάνελ της εκπομπής συνεχίζεται!