Κράξιμο στην Κορομηλά: «Άλλη μια αποτυχημένη προσπάθεια να λάμψει ξανά»

10.08.2016
Μετά από αρκετά χρόνια απουσίας από το γυαλί, η Ρούλα Κορομηλά επέστρεψε φέτος μέσα από τη συχνότητα του Espilon, αναβιώνοντας το θρυλικό «Μπράβο» των '90s που σε άλλους άρεσε και σε άλλους δεν άρεσε καθόλου.

Η παρουσιάστρια δέχθηκε πλήθος αρνητικών κριτικών με πολλούς ουσιαστικά να χαρακτηρίζουν το σόου ξαναζεσταμένο φαγητό χωρίς την ίδια καλή γεύση όπως πριν είκοσι χρόνια και όπως φαίνεται αυτή την άποψη συμμερίζεται η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Η γνωστή τηλεκριτικός έγραψε για το comeback της Κορομηλά:

«Στο «What ever happened to Baby Jane» η Μπέτι Ντέιβις ερμηνεύει μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία, μη μπορώντας να συμφιλιωθεί με το πέρασμα του χρόνου, προσπαθεί να αναβιώσει την εποχή της δόξας της με άκρως θλιβερά αποτελέσματα. Έπειτα από άλλη μία αποτυχημένη προσπάθεια να λάμψει ξανά στην ελληνική τηλεόραση όπως έλαμπε πριν από 20 χρόνια, η Ρούλα Κορομηλά με το «Μπράβο Ρούλα» διεκδικεί επάξια τον τίτλο της Ελληνίδας Baby Jane.

Δεν είναι φυσικά θέμα ηλικίας καθώς η Κορομηλά είναι ακόμα μια νέα, καλοστεκούμενη γυναίκα, είναι κυρίως θέμα αισθητικής. Της πεπερασμένης αισθητικής των «nineties» που η ίδια επιμένει να περιφέρει ακόμη και σήμερα με το ντύσιμο, με τα νάζια της, με την εξάρτησή της από το μόνιτορ, με τη θεματολογία των εκπομπών της, με τη χρήση φίλτρων που αντί να «ξεγελούν» τον χρόνο εκθέτουν την ίδια.»