Τι αποκάλυψε η Καραβάτου για τη νέα καθημερινή πρωινή εκπομπή στο Epsilon

17.08.2016
Από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο η Κατερίνα Καραβάτου κι ο Κρατερός Κατσούλης μετακομίζουν από το Σαββατοκύριακο στις καθημερινές μένοντας, όμως, σταθερά στην πρωινή ζώνη 10.00-13.00.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, η αγαπημένη παρουσιάστρια αποκάλυψε πως προέκυψε αυτή η απόφαση:

Ήταν μια πρόταση του σταθμού που, για να είμαι ειλικρινής, μας την είχε εκφράσει εδώ και πολύ καιρό. Όμως, τότε ήμουν έγκυος, μετά γέννησα, είχα πάρα πολλά πράγματα στο μυαλό μου και το μωρό μας ως προτεραιότητα, έτσι μας πήρε κάποιο καιρό για να πάρουμε την απόφαση με τον Κρατερό. Επίσης, έπαιξε καθοριστικό ρόλο η διαβεβαίωση του σταθμού πως θα στηρίξουν πολύ αυτό το καινούριο μας βήμα και θα έχουμε όλη τη βοήθεια που χρειάζεται για να μεταφερθεί μια πρωινή εκπομπή Σαββατοκύριακου σε καθημερινή βάση, γιατί δεν είναι κάτι απλό, οι ανάγκες είναι πολύ μεγαλύτερες.

Δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα, αλλά υπάρχουν πολλές πιθανότητες να κρατήσουμε τον τίτλο. Άλλωστε όλα αυτά έχουν γίνει στα καλά καθούμενα!!!

Τι το διαφορετικό ετοιμάζουν για τη νέα εκπομπή;

«Κάνουμε σχέδια και σκέψεις, κάνουμε όνειρα. Οι καινούριοι μας συνεργάτες μαζί με τη συντακτική ομάδα μας, που επίσης θα επεκταθεί, θα έχει ως αποτέλεσμα να αναπτυχθούν νέες δυναμικές. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε να παρουσιάσουμε ένα καθημερινό πρωινό πρόγραμμα που θα αντανακλά τις δικές μας αρχές, τις δικές μας αξίες, το δικό μας τρόπο, το δικό μας ύφος και ήθος. Κι ελπίζουμε το αποτέλεσμα να κρατάει καλή συντροφιά στους τηλεθεατές.»