«Φιλαράκια»: Μάθε γιατί ο Ρος ήθελε να κρυφτεί όσο παιζόταν η σειρά

18.08.2016
Τα «Φιλαράκια» έγραψαν ιστορία για δέκα χρόνια από τα μέσα των '90s μέχρι τα μέσα των '00s οπότε και προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο και οι έξι πρωταγωνιστές έγιναν γνωστοί στα πέρατα του κόσμου χώρια που είδαν τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς να φουσκώνουν μέχρι εκεί που δεν πάει.

Ωστόσο, αν και κάποιος θα περίμενε οι σταρ της σειράς να απολαμβάνουν την αναγνωρισιμότητα που κέρδισαν, σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Ντέβιντ Σουίμερ, ο οποίος υποδυόταν τον Ρος Γκέλερ, δήλωσε πως ο ίδιος μάλλον ζορίστηκε παρά του άρεσε.

Συγκεκριμένα, είπε ο τηλεοπτικός «Ρος»:

«Ήταν πολύ ενοχλητικό και μπέρδευε τις σχέσεις μου με τους άλλους ανθρώπους με έναν τρόπο που μου πήρε χρόνια, νομίζω να προσαρμοστώ και να νιώσω άνετα.

Ως ηθοποιός, η δουλειά μου ήταν να παρατηρώ τη ζωή και τους άλλους ανθρώπους, γι' αυτό συνήθιζα να περπατώ με το κεφάλι μου ψηλά και πραγματικά να μελετάω τους ανθρώπους.»

Και συνέχισε:

«Το αντίκτυπο της διασημότητας ήταν το ακριβώς αντίθετο. Με έκανε να θέλω να κρύβομαι κάτω από ένα καπέλο του μπέιζμπολ για να μη με βλέπουν. Και συνειδητοποίησα μετά από λίγο ότι δεν έβλεπα πλέον τους ανθρώπους. Προσπαθούσα να κρυφτώ.

Όλα τα παραπάνω ήταν ένας φαύλος κύκλος για τον Σουίμερ, από τον οποίο δυσκολεύτηκε να βγει.